Top 5 romantičnih destinacija Europe

Top 5 romantičnih destinacija Europe. Tražite romantične destinacije i ne želite putovati negdje daleko ili jednostavno nemate budžet ili vrijeme za daleka putovanja onda svakako pogledajte ovih 5 predivnih i romantičnih destinacija Europe. Top 5 romantičnih destinacija Europe. Klikom na link (Airbnb) darujemo vam 18 eura popusta za sve smještaje u apartmanima na ispod spomenutim destinacijama. Ako tražite jeftine hotele uvijek preporučujemo stranicu Hotelscombined. Kliknete na link i rezervirate smještaj.

Credits: Jennifer Barrow/Hallstatt Austrija/123RF

Credits: Jennifer Barrow/Hallstatt Austrija/123RF

Hallstatt

Predivni Hallstatt sakrio se u predivnoj Austriji. Ovaj grad napraviti će od vas pravog romantika. Posjetite ovo mjesto bilo kad između travnja i rujna. Preporučujemo boravak u privatnim vilama uz samo jezero za poseban užitak. Predivan pogled, odlična priroda, čist zrak i gradić kao da je izašao iz neke bajke.

Odlični hoteli u Hallstattu (kliknite)

Credits: Češki Krumlov by Optionm/123RF

Credits: Češki Krumlov by Optionm/123RF

Češki Krumlov

Ako putujte u Prag onda morate, ali jednostavno morate posjetiti i najljepši grad Češke, a to je Češki Krumlov, Slikoviti i bajkovito mjesto, maleni gradić i jedna od najromantičnijih destinacija na svijetu. Uživajte u vrhunskim pansionima i hotelima, razgledajte ovaj srednjevjekovni grad i pronađite ljubav.

Odlični hoteli u Krumlovu  (kliknite)

Colmar francuka 2

Colmar

Predivni grad Colmar nalazi se u Francuskoj u pokrajini Alsace uz granicu s Njemačkom. Jedan od najromantičnijih gradova Francuske, ali i cijele Europe. Odlično mjesto za zaljubljene. Priroda, arhitektura, romantika, dobra hrana i još bolje vino, Colmar će vam pružiti mnoge užitke.

Credits: Ikalinin/Venecija/123RF

Credits: Ikalinin/Venecija/123RF

Venecija

Slatka i romantična Venecija je izbor broj jedan za sve koji žive u Istri. Na samo 3h vožnje automobilom udaljena je od Hrvatske i jedno je od ne samo romantičnih mjesta nego i općenito najljepših mjesta. Ako još uvijek niste posjetili Veneciju onda niste vidjeli najbolji i najljepši grad Italije. Kanali, mostovi, predivne trgovine, bogata povijest, romantičan zalazak sunca, imenujte bilo šta i Venecija to ima.

Odlični hoteli u Veneciji (kliknite)

Credits: Bled by Fesus/123RF

Credits: Bled by Fesus/123RF

Bled

Jezero Bled je pravi ponos Slovenije. Slovenija je bogata jezerima, prirodom i dvorcima, a Bled ima sve to. Romantično i idilično mjesto koje morate posjetiti Preporučujemo posjetu u svibnju, lipnju ili srpnju u trajanju od 2 do 3 dana.

Odlični hoteli na Bledu (kliknite)

Leave a Reply