Top 5 otoka Hrvatske za odmor u rujnu

Ove godine u rujnu izaberite odmor na jednom od sljedećih pet otoka Hrvatske. Cijena noćenja u srpnju i kolovozu je na ovim otocima vrlo visoka, ali već početkom rujna cijene smještaja padaju i do 40% pa je idealno vrijeme da rezervirate odmor. Osim što su cijene niže u rujnu ovi otoci i dalje imaju odlično vrijeme i savršenu klimu pa su idealan izbor za ljetovanje i to sve do kraja rujna.

credits. Mljet by master2/can stock photo

Otok Mljet

Predivan otok Mljet jedan je od najljepših otoka Hrvatske. Noćenje u rujnu možete imati i za manje od 100 kuna po osobi odnosno apartmani već od 200 kn po noćenju za 2-3 osobe. Hotele i apartmane potražite ovdje – Noćenja na otoku Mljetu.

Otok Vis

Otok Vis je jedan od najslikovitih otoka i nudi bogatu kulturu i povijest. Ovaj otok ima znatno nižu cijenu noćenja u rujnu, a klima je blaga i vrijeme je odlično sve do listopada. Noćenja na Visu su dostupna u rujnu već od 150 kn po osobi.

Otok Brač

Brač je jedan od najljepših otoka Europe. Nudi bogate manifestacije, predivnu kulturu i lokalnu kuhinju koju morate probati. Cijene noćenja brzo padaju, a vrijeme je i dalje odlično u rujnu. Pogledajte cijene i rezervirajte boravak već danas – cijene na otoku Braču.

Otok Hvar

Hvar je najsunčaniji otok Hrvatske. Osim odličnog vremena ovaj otok nudi velik izbor događanja i zabave. Cijene hotela i apartmana su već od početka rujna vrlo pristupačne pa je ovo po nama i najbolji izbor za ljetovanje u rujnu. Provjerite cijene na otoku Hvaru – kliknite.

Otok Rab

Za ljubitelje rajskih plaža i odlične hrane otok Rab zaista ima najbolju ponudu. Cijene noćenja u rujnu već od 100 kn za apartmane, a hoteli već od samo 250 kn po osobi (uključen i doručak). Otok Rab ima bogatu povijest i kulturu, a osim plaža i dobre hrane nudi i velik broj znamenitosti koje morate vidjeti.

credits. Island Rab , Croatia by Mariusz Szcygiel/123rf

Leave a Reply