Top 5 otoka Grčke za odmor u srpnju ove godine

Izaberite putovanje u Grčku ove godine u ljeto i posjetite jedan od ovih pet predivnih otoka. Grčka je zemlja stotinu predivnih otoka, odlične hrane i slikovite prirode. Preporučujemo da izaberete jedan od ovih otoka za ljetovanje u srpnju. Možete ljetovati i u kolovozu ovdje, ali su cijene znatno veće.

Za odličan izbor ponuda za putovanje izdvajamo stranicu Putujmo Jeftino gdje možete dobiti najbolje informacije o putovanjima i gotove ponude za putovanja bez agencije i vodiča.

Credits: Naxos by Karapas/ can stock photo

Skiathos

Maleni otok Skiathos ima predivno more i plaže, ali i bogatu povijesti. Ovdje se snimao i film Mamma Mia.

Santorini

Otok zaljubljenih. Na ovaj otok šaljemo sve koji traže intimu, opuštenu atmosferu i romantiku. Santorini pruža najljepši pogled na zalazak sunca.

Naxos

Izaberite Naxos za obiteljski odmor. Ovaj otok prepun je događanja, plitkih plaža i predivnog tirkiznog mora.

Kos

Otok Kos je jedan od najposjećenijih otoka Grčke i to sa razlogom. Na izbor imate odlične all inclusive resorte, predivne plaže i vrhunsku gastro ponudu lokalnih ugostiteljskih objekata.

Lefkas

Lefkas je omiljeno odredište naših susjeda, ali i jedan od zaista najljepših otoka na Mediteranu. Ovaj otok preporučujemo kao najbolji izbor za obitelji sa djecom.

Potražite jeftine hotele za sva gore odredišta jednostavnim klikom na tražilicu ispod. Upišite datume i otok po izboru i pronađite najbolje cijene.Booking.com

Leave a Reply