Top 3 hotela u Parizu za manje od 500 kn po osobi

Predstavljamo vam top 3 hotela u Parizu koje možete iznajmiti za vaš boravak u cijeni do 500 kn po osobi za noćenje. Svi ovi hoteli imaju 4 zvjezdice, nalaze se u centru ili u blizini centra Pariza I imaju vise od 85% ocjenu na stranici TripAdvisor te imaju odlične ocjene po pitanju čistoće, lokacije, brzine internet i uređenosti sobe. Svi hoteli su naša preporuka za vaš boravak u Parizu. Najbolju cijenu dobijete tako da kliknete na link za hotel (vidi link ispod). Takse i pristojbe su uvijek uračunate u cijenu, a neki hoteli daju i besplatan doručak uz noćenje. Ovo je odličan izbor i za bračno putovanje u Pariz, Valentinovo, vikend za dvoje ili za ljetni city break u Parizu. Ako želite i sami potražiti povoljan, a odličan smještaj u Parizu onda to preporučujemo da napravite klikom ovdje – Tražilica hotela u Parizu.

Hotel La Parizienne by Elegancia

Kliknite ovdje i pogledajte hotel – HOTEL LA PARIZIENNE

Hotel La Parizienne je jedan od najpopularnijih hotela u Parizu. Ovaj boutique hotel se nalazi u 6 četvrti Pariza u centru grada I ističe se svojim posebnim stilom, luksuznim sobama, vrhunskim osobljen i odličnim internetom. Hotel La Parizienne se trudi svim svojim posjetiteljima dočarati Pariz na jedan poseban i nadasve orginalan način. Cijena noćenja iznosi samo 420 kuna po osobi.

la-pariziane

Hotel Mademoiselle

Kliknite ovdje i pogledajte hotel – Hotel Mademoiselle

Predivan hotel Mademoiselle smješten je u centru Pariza u 10 četvrti i nosi 4 zvjezdica. Cijena noćenja u ovom hotelu iznosi 440 kuna po osobi. Radi se o vrlo otmjenom hotelu koju ima poseban pariški stil i vrlo elegantno uređene sobe, restoran i poznat je po visokoj kvaliteti hrane kao i sve ostale usluge. Nalazi se u mirnoj ulici gdje nema buke i gužve pa je tako i idealan smještaj ako želite mir i tišinu za vrijeme noćenja u Parizu.

mademoiselle

Hotel Odeon Pariz

Kliknite ovdje i pogledajte hotel – Hotel Odeon

Super luksuzni hotel Odeon jedan je od najbolje ocjenjenih hotela u Parizu. Slovi kao jedan od najljepših hotela s 4 zvjezdice. Odlična usluga, ljubazno osobolje, brz internet, mogućnost prijevoza do zračne luke i top lokacija samo su dio ponude ovog luksuznog hotela. Cijena noćenja ovdje iznosi 450 kuna po osobi odnosno 900 kuna za dvokrevetnu sobu. Hotel krasi poseban stil i vrlo otmjene sobe.

odeon-paris

 

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
620