Top 5 destinacija Europe za medeni mjesec u svibnju

Pogledajte koje su to najbolje destinacije u Europi za medeni mjesec u svibnju. Ako planirate bračno putovanje u svibnju izaberite putovanje na jednu od sljedećih 5 destinacija. Top 5 destinacija Europe za medeni mjesec u svibnju . Imate li bilo kakvih pitanja oko putovanja slobodno nam ostavite komentar. Odličan izbor ponuda za svibanj možete pogledati i na stranici putujmojeftino.

Amsterdam

Amsterdam je super grad za ljubitelje zabave. Cijeli dan i noć možete izlaziti u vrhunske klubove, kafiće i restorane, ali isto tako možete uživati u pikniku u parku ili razgledavati muzeje, a za večeru izaberite prvo romantičnu vožnju kanalima Amsterdama, a zatim opušteni izlazak u jedan od top klubova. Super destinacija za mlađu populaciju između 18 i 35 godina. Ako volite vafle, pivo, hotdog, pa i neke druge ne baš tako legalne stvari onda morate posjetiti ovaj grad zabave.

HOTELI U AMSTERDAMU

Amsterdam, Putovanje, Uskrs

Credits: Ivantagan/123RF

Barcelona

Barcelona je savršen izbor za medeni mjesec u svibnju. Putovati do Barcelone možete jeftino avionima iz Splita, Zagreba ili Dubrovnika. Ovdje ćete uživati u vrhunskim klubovima, predivnoj arhitekturi, odlično gastro ponudi i naravno slikovitim ulicama i plažama.

HOTELI U BARCELONI

Credits: Barcelona by Arseniy Rogov/123RF

Credits: Barcelona by Arseniy Rogov/123RF

Berlin

Berlin nije samo grad bogate povijesti i kulture nego i mnogo više od toga. Ovaj grad ispunjen je predivnim parkovima, kanalima i slikovitim ulicama, a njegova gastro ponuda i otmjeni hoteli odličan su razlog zašto izabrati medeni mjesec u Berlinu. Do Berlina možete jeftino avionom s Eurowingsom iz Zagreba ili s Ryanairom iz Zadra.

HOTELI U BERLINU

Source: Tomas1111 / RF123

Source: Tomas1111 / RF123

Istanbul

Istanbul je jedan od najvećih i najromantičnijih gradova svijeta. Predivna arhitektura, čarobne džamije, bogata povijest i posebna kultura pravi su razlog zašto trebate izabrati medeni mjesec u Istanbulu. Letovi iz Zagreba su trenutno dostupni već od 1300 kuna po osobi.

HOTELI U ISTANBULU

Credits: Rognar/123RF/Istanbul city

Credits: Rognar/123RF/Istanbul city

Pariz

Ako želite romantično putovanje u svibnju onda ne tražite dalje jer je Pariz sigurno još uvijek destinacija broj jedan za romantičan city break u svibnju. Odličan izbor muzeja, galerija, restorana, atrakcija i mnogobrojnih zabavnih sadržaja garancija su za odličan provod. Super izbor romantičnih hotela možete pogledat klikom ovdje.

Credits: Pariz by IvanTagan/123RF

Credits: Pariz by IvanTagan/123RF

Leave a Reply