Top 3 najisplativije vikend destinacije u listopadu

Ako želite na vikend odmor u listopadu predlažemo da pročitate u nastavku teksta gdje trebate putovati i zašto. Ovo su top 3 najisplativije vikend destinacije za odmor u listopadu. Za cijene smještaja preporučujemo da kliknete ovdje – Hotelscombined. Uzmite 30 eura popusta otvaranjem računa na Airbnb-u.

Source: Tomas1111 / RF123

Budimpešta

Budimpešta je velik grad koji nudi odličan izbor zabave, mnogobrojne atrakcije i jednu od najboljih gastro ponuda u Europi. Do Budimpešte možete za manje od 4h autom, ali možete i za 260 kuna svakodnevno vlakom ili autobusom.

Venecija

Venecija možda i nije najpovoljnija destinacija, ali do nje možete jednostavno i jeftino, a ponudit će i velik izbor događanja, atrakcija i mnogobrojnih slikovitih i romantičnih mjesta pa ju smatramo vrlo isplativom destinacijom. Pogotovo u listopadu kada je cijena smještaja znatno niža od one u proljeće i ljeto.

Sarajevo

Do Sarajeva možete jeftino ne samo autom i autobusom nego i avionom, a ovaj grad ima bogatu povijest i kulturu, povoljne cijene hrane i atrakcija, a i smještaj u hotelu nije skup. Sarajevo nam je jedna od dražih vikend destinacija za koju garantiramo da će vam se svidjeti odmah i da za odmor ovdje nećete morati dizati kredit.

Credits. Sarajevo, photo by Violin/can stock photos

Leave a Reply