Top 3 hotela u Londonu za manje od 500 kn

Predstavljamo vam top 3 hotela u Londonu koje možete iznajmiti za vaš boravak u cijeni do 500 kn po osobi za noćenje. Svi ovi hoteli imaju 4 zvjezdice, nalaze se u centru ili u blizini centra Londona i imaju vise od 85% ocjenu na stranici TripAdvisor te imaju odlične ocjene po pitanju čistoće, lokacije, brzine internet i uređenosti sobe. Svi hoteli su naša preporuka za vaš boravak u Londonu. Najbolju cijenu dobijete tako da kliknete na link za hotel (vidi link ispod). Takse i pristojbe su uvijek uračunate u cijenu, a neki hoteli daju i besplatan doručak uz noćenje. Ovo je odličan izbor i za bračno putovanje u London , Valentinovo, vikend za dvoje ili za ljetni city break u Londonu. Ako želite i sami potražiti povoljan, a odličan smještaj u Londonu onda to preporučujemo da napravite klikom ovdje – Tražilica hotela u Londonu.

Hotel Best Western Cromwell

Kliknite ovdje i pogledajte hotel – HOTEL BEST WESTERN 4*

Hotel Best Western – Cromwell je jedan od najpopularnijih hotela u Londonu Nalazi se u južnom dijelu Kensingtona na super lokaciji. Doručak je besplatan za sve koji borave u hotelu. Cijena noćenja iznosi 430 kuna po osobi odnosno 860 kuna za noćenje u dvokrevetnoj sobi. Odlična lokacija, ljubaznost, prijevoz do zračne luke, brz wifi, samo su dio ponude ovog luksuznog hotela s 4 zvjezdice. Odličan izbor za poslovno putovanje, city break ili za vikend putovanje u London.

cromwell

Hotel Park International London

Kliknite ovdje i pogledajte hotel – HOTEL PARK INTERNATIONAL

Hotel Park International je ogroman hotel smješten u četvrti Kensington. Ovaj luksuzni hotel sagrađen je u posebnom stilu i krase ga predivno uređene sobe u posebnom stilu. Ovaj hotel broji gotovo 180 soba i apartmana, a cijena noćenja je 460 kuna po osobi odnosno 920 kuna za dvokrevetnu sobu. Hotel se nalazi u blizini mnogobrojnih muzeja, galerija i parkova u centru Londona.

park-international-hotel

Hotel Hilton – Paddington

Kliknite ovdje i pogledajte hotel – HOTEL HLTON PADDINGTON LONDON

Hotel Hilton Paddington bi bio naš izbor za smještaj u Londonu. Paddington je super četvrt puna života, skupih hotela, otmjenih restorana, a opet tako blizu mnogobrojnim znamenitostima. Boravak u bilo kojem Hiton hotelu gotovo uvijek znači boraviti sa stilom u odličnim sobama i sa vrhunskim osobljem. Cijena noćenja je 500 kn po osobi za noćenje. Hotel se nalazi u blizini mnogobrojnih muzeja, galerija i parkova u centru Londona.

hilton-paddington

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
604