Top 10 gradova za jeftin odmor u svibnju

Želite na najbolji odmor u svibnju? Posjetite jedan od ovih 10 gradova. Do nekih možete autom ili autobusom, a do drugih jeftino avionom. Više o tome u nastavku teksta. Predlažemo da nam ostavite komentar ako želite da prosljedimo gotovu ponudu putovanja.

Maribor

Slikovit gradić u Sloveniji, idealno mjesto za kratki vikend predah. Odlični hoteli, lijepa priroda i odlična gastro ponuda.

Valletta, Malta

Valletta se nalazi na Malti, a do ovog grada letite avionom iz Zagreba za 19 eura.

Ljubljana

Biser Slovenije i jedan od najljepših malih gradova Europe. Ljubljana će vas oičarati dvorcem, parkovima, mostovima i šetnicom uz rijeku.

Sarajevo

Za ljubitelje dobre klope i gradova bogate kulture predlažemo odmor u Sarajevu. Hoteli već od 80 kuna po osobi. Dobro ste pročitali, hoteli već od 80 kuna po osobi.

Pafos

Pafos se nalazi na otoku Cipru i jedan je od najsunčanijih gradova Europe. U svibnju možete naCipar u Pafos avionom iz Zagreba za samo 39 eura.

Rovinj

Hrvatski biser, ma dragulj Jadrana i Istarske obale. Ako želite romantiku i odmor na moru predlažemo vikend putovanja u Rovinj

Zadar

Najljepši grad Dalmacije i jedan od zaista posebnih gradova koji će vas oduševit ne samo poviješću i kulturom nego i arhitekturom, muzejima, šetnicama i događanjima.

Pariz

Grad ljubavi i romantike. U Pariz možete avionom iz Hrvatske u svibnju već za 40-tak eura.

Podgorica

Posjetite Podgoricu, jedan zaista poseban i lijep grad, a trenutno i najpovoljniji grad za odmor. Let za 200 kuna, a hoteli već od 90 kuna po osobi.

Solun/ Thessaloniki

Grčka, Solun, predivan grad na moru do kojeg možete avionom iz Zagreba za samo 19 eura. Zaista ne bi smjeli propustiti priliku za ovaj odličan i povoljan odmor.

KORISTITE BOOKING.COM?

  • Ova stranica je trenutni najbolji izbor za rezerviranje hotela i apartmana za odmor u 2022.godini
  • Nude besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku što je najbitnije kod ove situacije u svijetu.
  • Rezervirate bezbrižno i otkažite ukoliko se situacija promjeni na gore i odlučite da ne putujete.

Pogledaj još lista:

Ako tražite najjeftinija  putovanja na ova odredišta provjerite  ponudu na stranici prijevoznika ili još bolje, pogledajte najveći Hrvatski blog o putovanjima – Najjeftinija putovanja. Oni nude odlične opcije za samostalna putovanja, čak i do 50% jeftinije.

Za više informacija o putovanjima, savjete i ostalo posjetite odličnu Facebook grupu najbolja putovanja.

Leave a Reply