Stvari koje uvijek trebate nositi sa sobom u avion

Nikako nemojte ove stvari ostavljati u predanoj prtljagi odnosno koferu. Ako nosite manju torbicu ili ruksak sa sobom u avion onda su ovo stvari koje uvijek morate imati pri ruci. Ne samo da će vam biti potrebne nego i nećete imati problema s krađom stvari koja je na žalost česta pojava u zračnim lukama, a osim krađe često se dogodi da se prtljaga izgubi.

Credits: Pykhodov/123RF

Credits: Pykhodov/123RF

Laptop

Zbog sigurnosti podataka, ali i zbog krađe, ne smijete predavati laptop u predanu prtljagu.

Mobitel

Naravno da ćete uvijek mobitel imati pri ruci, ali čak i onaj kupljeni nekome za poklon obavezno nosite sa sobom u avion.

Slušalice

Ako ih imate biti će vam od koristi jer možete slušati glazbu, slušati na njima film koji gledate na laptopu ili pregledavati video zapise s putovanja, a ne želite ometati druge putnike.

Novčanik

Nikada novčanik ne ostavljati van dosega, a pogotovo ne staviti isti u prtljagu.

Jakna

Ako putujete na mjesto gdje je možda hladnije nemojte raditi grešku i predavati jaknu s koferom jer će vam možda biti zima po dolasku na destinaciju, a prtljaga će možda biti zagubljena ili će kasniti.

Hrana

U veliku prtljagu stavljate veliku hranu, ali grickalice će vam dobro doći da ih imate u avionu. Na nekim letovima nije besplatan obrok, a dokazano je da ljudi kada putuju avionom uvijek budu gladni pa će vam te grickalice dobro doći.

Kozmetika

Ako ne nosite previše kozmetike obavezno ju stavite u ruksak jer ćete uvijek i u wc-u zrakoplova moći da nanesete nešto pudera ili što vam već treba, a izbjeći ćete i krađu koja je vrlo česta baš kada je u pitanju kozmetika.

Leave a Reply