Stockholm 5 dana avionom iz Zagreba

Putovanje u predivni Stockholm po cijeni od 1900 kuna po osobi. Putovanje u Švedsku, u predivni Stockholm u trajanju od 4 dana. Let zrakoplovom iz Zagreba u terminu od 15 do 19. studenog. Cijena avionske karte iznosi 900 kuna, dok cijena smještaja iznosi 1000 kuna po osobi. Prijevoznik je KLM Company. Avionske karte imaju uključene takse i pristojbe i prtljagu. Kliknite na link ispod i rezervirajte avionsku kartu i smještaj u preporučenom hotelu. Za boravak u Stockholmu preporučujemo hotel Connect.

Za rezervaciju avionske karte kliknite – AVIONSKA KARTA ZA STOCKHOLM

Za rezervaciju hotela kliknite – HOTEL CONNECT

Ostale hotele i apartmane po povoljnim cijenama možete rezervirati ovdje – Jeftini hoteli i apartmani.

Ponudu možete rezervirati online na način da kliknete na link ponuđen u tekstu. Nakon rezervacije odnosno kupnje na vaš email stižu račun i potvrda odnosno avionska karta. Ovo su individualna putovanja i ne uključuju vodiča. Nakon kupnje, po potrebi napravite online check-in i dodite u zračnu luku barem 90 minuta prije leta.

Važno!

  • Za pregled viznog sustava kliknite ovdje: MVEP HR
  • Za rezerviranje drugačijeg smještaja kliknite ovdje: JEFTINA PRETRAGA HOTELA
  • Ukoliko imate pitanja ostavite nam komentar.

Napominjemo kako su sve takes i pristojbe zračnih luka uračunate u cijenu.

Credits: Stockholm by Tomas1111/Can Stock Photo

Credits: Stockholm by Tomas1111/Can Stock Photo

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
592