Sedam odličnih destinacija koje bi trebali posjetiti ove godine

Sedam odličnih destinacija koje bi trebali posjetiti ove godine. Sedam super destinacija koje bi trebali posjetiti ove godine. Svake godine mijenja se popis najboljih destinacija pa tako i ove godine. Uzeli smo u obzir popis iz gotovo 10 popularnih magazina i portala i odvojili sedam destinacija za koje većina kaže da bi trebali posjetiti ove godine. Od egzotičnih destinacija pa sve do hedonostičkih rajeva za Zemlji. U nastavku teksta pogledajte sedam super destinacija koja preporučujemo da posjetite ove godine.

Za najbolji izbor hotela posjetite: Hotelscombined.

 

  1. Australija

Predivnu Australiju svatko od nas trebao bi posjetiti barem jednom u svojem životu. Predlažemo da to bude posjet Sydneyu ili Melbourne-u.

australia plaža

  1. Grčka

Predivna mediteranska destinacija i jedna od onih destinacija koja ima toliki izbor otoka da je jednostavno teško odabrati najbolji izbor. Preporučujemo Santorini, Mykonos, Zakynthos i Kretu.

Credits: Tatiana Popova/123RF/Santorini

Credits: Tatiana Popova/123RF/Santorini

  1. Bali

Predivna Indonezija i njezin Bali svake su godine u vrhu turističkih ponuda. Ako želite egzotičnu destinaciju po vrlo povoljnim cijenama onda preporučujemo da to ove godine bude sunčani Bali. Očekuju vas super plaže, jeftina hrana i piće i vrlo otmjeni resorti sa super wellness i spa uslugama. Odlične resorte pogledajte ovdje: Resorti i hoteli na Baliju

Credits: Bali by ReynoldP/123RF

Credits: Bali by ReynoldP/123RF

  1. Brazil

Ove godine Brazil je svakako najpopularniji jer se ovdje odvijaju Olimpijske igre. Preporučujemo posjet Rio de Janeiro i boravak od barem 14 dana. Brazil je jedna vrlo dobra avanturistička destinacija koju svakako trebate posjetit. Odličan izbor hotela u Riu možete pogledati ovdje: Hoteli u Rio De Janeiro-u.

Credits: Marchello74/Ipanema/123RF

Credits: Marchello74/Ipanema/123RF

  1. Portugal

Romantičan, otmjen, predivan i vrlo povoljan. Portugal i njegova dva najpoznatija odredišta, Porto i Lisabon su destinaciju koje rado preporučujemo.

Source: SPavone/123rf

Source: SPavone/123rf

  1. Italija

Romansa, umjetnost, arhitektura i bogata povijest. Imenujte bilo što od ovoga i Italija će uvijek biti u samom vrhu popisa. Posjetite Toskanu u proljeće ili predivne Siciliju i Sardiniju u ljeto.

Source: Jakobradlgruber/123RF

Source: Jakobradlgruber/123RF

  1. Malta

Sunčana i predivna Malta jedna je od najpovoljnijih europskih destinacija i naš osobni izbor za ljetovanje ove godine. Odlični hoteli s all inclusive uslugama po pristojnim cijenama, povijesna mjesta i senzacionalni Gozo razlog su više zašto posjetiti Maltu.

Malta by Leonid Tit 123rf

Leave a Reply