Sedam gradova Europe za najbolji odmor ove jeseni

Jesen se polako približava i vrijeme je da rezervirate svoje putovanje. Početkom jeseni vrijeme je još uvijek dobro i trebate iskoristiti to što su cijene letova i cijene noćenja u hotelima znatno niže nego od svibnja do rujna. Izabrali smo 7  predivnih gradova Europe za najbolji odmor ove jeseni.

Credits: MartinLehmann/123RF

Porto

Predivan Porto jedan je od najslikovitijih gradova Europe. Ovaj grad ima bogatu povijest i kulturu te odličnu gastro ponudu. Jeftine letove za Porto možete kupiti preko Skyscannera. Polasci iz Budimpešte, Venecije ili Milana su najpovoljniji.

Lisabon

Još jedan grad Portugala koji smo morali staviti na ovaj popis. Lisabon je najsunčaniji grad Europe i jedan od najromantičnijih gradova. Do Lisabona trenutno imate odlične akcije za putovanja s polaskom iz Zagreba ili Splita.

Firenca

Predivna Firenca najveći je grad Toskane i jedna od top 10 najpoželjnijih destinacija za posjetiti u rujnu i listopadu. Lufthansa nudi povoljne letove iz Zagreba za Firencu. Ponude potražiti na Putujmo jeftino stranici.

London

Ako želite odličnu hranu, razgledavanje muzeja i uživanje u shopping centrima onda je teško pronaći razlog zašto ne bi trebali posjetiti London. Ovo je skup grad, ali isto tako i jedan od najzabavnijih gradova svijeta. Putovanja su dostupna već od 100 eura po osobi. Pogledajte cijene – hoteli u Londonu.

Rim

Dobra hrana, bogata povijest i slikovite ulice prepune života. Rim je zaista jedna od najboljih destinacija i smatramo da za novac koji plaćate za putovanje u Rim dobivate zaista najviše od svih gradova s ovog popisa. Jeftin smještaj u Rimu potražite ovdje – Hotelscombined tražilica hotela.

Pariz

Za ljubitelje romantike, muzeja, parkova i šetnica Pariz je zaista najbolji izbor putovanja ove jeseni. Iako možda mislite kako je Pariz skup grad uvjerit ćete se kako to nije istina. Putovanja u Pariz nagrađuju svakog putnika, a opet nisu ni približno skupa kao putovanja u Dublin, London ili Amsterdam.

Sevilla

Andaluzija je jedna od najljepših regija Europe, a predivna Sevilla je njezin glavni grad. Ako volite velike trgove, neobične kafiće, odličnu hranu i muzeje onda morate posjetiti ovaj predivan grad. Najjeftinija putovanja do Seville su ona iz Venecije ili Milana.

Credits: Seville/ by Sean Pavone/123RF

Leave a Reply