Sedam destinacija za putovanje s prijateljicama

Mlada ste dama i imate prijateljice s kojima uvijek pričate o putovanjima, a nikad do sada niste putovali zajedno osim na more autom? Evo vam nekoliko odličnih destinacija koje jednostavno morate posjetiti i to najbolje sa grupom prijateljica ili najboljom prijateljicom, a možete i sa sestrom. Uzmite 35 eura popusta za noćenja preko Airbnb. Provjerite cijene noćenja klikom ovdje – Najjeftiniji hoteli.

Najjeftinije hotele uvijek možete pogledati preko Hotelscombined tražilice. Ova tražilica radi tako da će za vas pronaći najjeftiniji smještaj koji možete pronaći na internetu. Hotelscombined pretražuje ponude Booking stranice, ali i mnogih drugih stranica i služi kao internet tražilica za povoljan smještaj u hotelu ili apartmanu.

Credits: Budapest by Tomas1111/123rf

Credits: Budapest by Tomas1111/123rf

Budimpešta

Ako volite budžet destinacije onda je Budimpešta najbolji izbor, ali neka vas ne zavara ovo “budžet” jer to ne znači da je Budimpešta jeftina ili lošija od drugih destinacija. Ovaj grad nosi naziv Pariz Istoka i zaista je takav. Budimpešta ima otmjene hotele, luksuzne restorane, predivne muzeje, slikovite ulice i parkove te velik broj atrakcija i događanja. Ako volite hranu, parkove, wellness, kafiće, klubove ili isprobavanje gastro delicija onda će Budimpešta biti savršen izbor za vaše putovanje. Putovati možete autom, autobusom, vlakom pa čak i avionom iz Zagreba.

Milano

Milano je veliki industrijski, ali i turistički centar Italije. Ako volite šopingiranje, ispijanje kave, razgledvanje trgovina i atrakcija i volite muzeje onda ćete zaista uživati u Milanu. Do Milana možete jeftino autobusom iz Zagreba (Flixbus već od 450 kuna) ili avionom već od 850 kuna s Croatiom Airlines.

Rim

Vječni grad Rim nije samo bogate povijesti i kulture nego je bogat odličnim restoranima, spa centrima, klubovima, trgovinama… U Rimu zaista možete raditi sve što želite, a grad je siguran, predivan i vrlo povoljan ako ga usporedimo sa drugim europskom metropolama. Putovati u Rim možete za manje od 2000 kuna. Provjerite cijene na stranici Putujmo Jeftino.

Credits: Rome by Scaglieri/123RF

Credits: Rome by Scaglieri/123RF

London

Jedan od najposjećenijih gradova svijeta. London će vas očarati svojim muzejima, restoranima, koncertima, parkovima, klubovima i kafićima. U Londonu možete napraviti sve, probati sve i vidjeti sve. London je top destinacija za svaku prigodu pa tako i za jedan girls trip. Cijene noćenja u Londonu su ove jeseni vrlo povoljne,  a možete ih provjeriti ovdje – Cijene u centru Londona.

Lisabon

Grad romantike, dobre hrane, vina i plesa. Lisabon je savršen izbor zbog  odličnih i povoljnih hotela, otmjenih restorana u kojima možete probati odlične riblje specijalitete, popularnih klubova u kojima možete piti i plesati do zore i naravno zbog predivne romantične atmosfere koja uvijek vlada u ovom gradu. Provjerite aktualna cijene u Lisabonu klikom na ovaj link.

Bali

Ako volite daleka putovanja preporučujemo da pozovete prijateljice na jedno nezaboravno putovanje u Indoneziju. Ovaj raj na zemlji među najboljim destinacijama svijeta je za spa i wellness odmor. Otmjeni hoteli sa vrhunskim wellness uslugama, najboljim masažama i bazenima iz kojih se pruža predivan pogled na ocean i plažu. Bali je savršen egzotični trip kojeg si svaka žena mora priušiti barem jednom u životu. Provjerite cijene putovanja na Bali.

Pariz

Zaboravite na putovanje a dečkom ili suprugom i ovaj put izaberite jedan girl trip to Paris. Ovaj čaroban grad ponuditi će vam luksuz i romantiku kakvu zaslužujete. Uživajte razgledavajući muzeje, odmarajući u parkovima, šetnjom slikovitim ulicama ili šopingom u jednom od bezbroj trgovina i outleta. Putovanja u Pariz su vrlo povoljna. Provjerite cijene ovdje – Pariz hoteli i apartmani.

credits. Paris by artjazz/can stock photo

credits. Paris by artjazz/can stock photo

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
616