Romantičan vikend u Opatiji već od 69 eura!

Opatija

Opatija putovanje vikend

Opatija je vrlo romantičan grad. Ima predivno šetalište uz more dugo 12 km poznatije kao Lungomare, predivne fontane i vrlo lijepe plaže. Ovaj ugodan gradić ima puno austro-ugarskih villa, predivne parkove i mnoge druge ljepote koje se isplati vidjeti. Klikom na crveni link ispod možete pogledati i rezervirati ovaj hotel.

Astoria Design Hotel Opatija

 

Ovaj elegantni hotel izgrađen je davne 1904. godine u austro – ugarskom stilu. Sve sobe ovoga hotela su predivno uređene, dok se na najvišem katu zgrade nalazi šest suiteva executive, neki od njih imaju velike, prostrane terase s pogledom na more.

Sve sobe ovoga hotela su klimatizirane i iznimno čiste. U hotelu je dostupan wifi. Hotel nudi poslugu u sobu, uslugu čivanja i brige za djecu, praonicu rublja, suite za mladence kao i mnoge druge usluge.

Hotel ima vrlo lijepo uređen restoran s terasom na kojoj možete uživati u raznim specijalitetima kao i u raznim ukusnim pićima.

Ovisno o željama i potrebama gostiju, hotel pruža osčugu prijevoza od/do zračne luke što je potrebno rezervirati unaprijed. Gostima je dostupno javno parkiralište koje se naplaćuje i nema mogućnost rezervacije.

Noćenje po osobi u Superior dvokrevetnoj sobi iznosi 69 eura. Boravišna pristojba plaća se naknadno i iznosi 1 eur. Noćenje djece do treće godine života u postojećem krevetu ne naplaćuje se kao ni noćenje djece do tri godine u dječjem krevetu se ne naplaćuje. Noćenje djece od 3 do 12 godina na pomoćnom ležaju naplaćuje se 25% cijene sobe i noćenja. Boravak starije djece i odraslih naplaćuje se 40% cijene sobe po osobi i noćenju. U sobu je moguće smjestiti jedan pomoćni ležaj. U hotelu je dozvoljen boravak kućnih ljubimaca uz moguće dodatne troškove. Dodatni troškovi se ne pridodaju automatski i plaćaju se zasebno prilikom boravka.

Za ostale informacije kao i fotografije hotela pogledajte klikom na link ispod.

Recenzije, fotografije i cijene pogledajte ovdje: Hotel Design Astoria

Leave a Reply