Romantičan bijeg u Madrid

Ove zime pobjegnite u Madrid, glavni grad Španjolske i jedan od najboljih gradova za živjeti u Europi. Madrižani su poznati po tome da znaju kako uživati u životu, a ovaj grad ima sve i teško mu je pronaći manu. Kao šećer na kraju možemo samo reći da su letovi iz Budimpešte za Madrid dostupni već od 50-tak eura što ga čini i vrlo povoljnom destinacijom za posjetiti. Letovi iz HR iznose oko 179 eura ili nešto manje, ali uključuju presjedanja. Siječanj ili veljača su odličan izbor za putovanje jer je cijena hotela daleko povoljnija nego u ljeti, a shopping je odličan i mnogobrojne poznate dizajnerske marke imaju rasprodaje i akcije. Preporučujemo – Romantičan bijeg u Madrid

Obavezno posjetite zološki vrt u Madridu, shoppingirajte do besvjesti, probajte neke od najboljih delicija španjolske kuhinje i naravno odsjednite u centru grada kako bi mogli uživati u najboljim trgovima, predivnim parkovima i svim aktivnostima noćnog života ovog predivnog grada.

Gucci, Prada, Armani ili D&G samo su mali dio dizajnerskih krpica koje mnogi poznate i Hrvatske i Srbije uvijek kupuju u Madridu. Ako ste ljubitelj shoppingiranja ovdje možete pronaći neke od najboljih “dealova” za vaše krpice, parfeme ili dragulje.

Cijene hotela u Madridu su vrlo povoljne. Klikntie ovdje i provjerite – HOTELI U MADRIDU.

Credits: Madrid by SeanPavone/123RF

Credits: Madrid by SeanPavone/123RF

Poznata Gran Via mjesto je koje morate posjetiti. Ako volite uz kvalitetan shopping kušati neka od najboljih jela u Madridu onda je ovo in mjesto za posjetiti. Vrhunski izbor kafića, klubova i naravno otmjenih restorana u kojima će jela za vas pripremiti neki od najboljih kuhara Europe.

Posjetite park Bueno Retiro, popijte kavu na trgu Plaza Mayor, posjetite čuveni Botanički vrt, obavezno posjetite Katedralu i Kraljevsku palaču. Madrid je grad koji morate posjetiti ove zime.

Jeste li već bili u Madridu? Ostavite nam svoje dojmove.

Klikom na tražilicu ispod možete provjeriti sve aktualne cijene smještaja i ostvariti najbolju cijenu za rezervaciju hotela ili apartmana u Madridu.Booking.com

Leave a Reply