Razlozi zašto je airbnb najbolji smještaj tijekom putovanja

Razlozi zašto je Airbnb najbolji smještaj tijekom putovanja. Za besplatnih 23 eura popusta na svaki apartman koji se nalazi na Airbnb-u kliknite ovdje: POPUST (Prihvatite pozivnicu i prilikom check-outa možete umanjiti iznos plaćanja za 23 eura). Za najbolji izbor Airbnb smještaja I recenzije apartmana u Hrvatskoj preporučujemo da pogledate ovdje: Airbnb Hrvatska.

Kliknite ovdje i uzmite 170 kn popusta za sve apartmane: AIRBNB KUPON

Ako još uvijek niste upoznati sa svjetskim fenomenom koji nosi naziv airbnb. Ovaj servis odnosno internet usluga iznajmljivanja soba, apartmana ili kuća nije nastao ove godine, ali je zato globalnu popularnost stekao u posljednje dvije godine. Airbnb je servis koji omogućuje ljudima iz cijelog svijeta alternativna rješenja i povoljnije cijene od cijena hotela. Airbnb funkcionira tako da ljudi koji imaju privatne apartmane, kuće ili sobu viška mogu iste povoljno iznajmiti turistma iz cijeloga svijeta. Osobno preporučujemo isključivo iznajmljivanje cijelih apartmana, a ne samo soba u nečijoj kući, a ujedno ova opcija i je najčešće rezervirana na airbnb-u.

Airbnb 001

Razlog br. 1

Niže cijene. Airbnb uglavnom ima niže cijene od bilo kojega hotela. Kao primjer možemo usporediti stan od recimo 50 eura za noćenje koji je u glavnoj ulici Berlina dok hotel u istoj ulici iznosi minimalno 200 eura za noćenje.

Razlog br. 2

Bolja lokacija. Airbnb nudi velik izbor apartmana, a kako već znate stanovi su izgrađeni prije hotela pa samim tim i velik broj stanova na airbnb-u ima puno bolju lokacju od hotela.

Razlog br. 3

Airbnb je siguran. Ovaj servis ima višestruko osiguranje od štete i osiguranje za korisnike, zbog recenzija i komentara bivših korisnika možete vidjeti sve negativnosti i kvalitete smještaja prije no što ga odlučite rezervirati i platiti.

razloga 4.

Airbnb je popularan u Hrvatskoj. Ovaj servis je iznimno popularan među hrvatima, ne samo da je popularan, nego je postao broj jedan način oglašavanja apartmana na moru. Cijene su mnogo niže nego u oglasnicima ili drugim stranicama koji iznajmljuju hotele na Jadranu.

razlog 5.

Airbnb je fleksibilan. Velik broj apartmana na airbnb-u je vrlo fleksibilan i možete se lako dogovoriti sa vlasnikom putem vibera, emaila, telefonom ili putem facebooka u privatnoj poruci, na ovaj način vi direktno komunicirate s vlasnikom, dok kod hotela vi komunicirate sa zaposlenikom.

Nemojte zaboraviti da možete kliknuti ovdje: POPUST, prihvatiti pozivnicu i onda zaraditi 23 eura koje će vam umanjiti ukupan iznos za boravak bilo kada i bilo gdje u bilo kojem apartman na airbnb-u.

 

Leave a Reply