Rajska plaža Rincon, Dominikanska Republika

Rajska plaža Rincon, Dominikanska Republika

Jedna od najljepših plaža na svijetu i zasigurno jedna od najljepših plaža na Karibima jer plaža Rincon koja se nalazi u Dominikanskoj Republici. Dominikanska Republika je oduvijek bila jedna od najboljih destinacija za medeni mjesec ili romantični bijeg za dvoje. Ovo predivno mjesto na zemlji skriva mnoge romantične plaže s bijelim pijeskom i tirkizno plavim morem. Ukoliko putujete za Dominikansku Republiku preporučujemo da avionsku kartu potražite na stranici skyscanner. Za vise članaka poput ovog i savjeta oko povoljnih putovanja preporučujemo da pogledate ovdje: Destinacije.

Source: Haveseen/123RF

Source: Haveseen/123RF

Hotele u blizini plaže Rincon možete pogledati klikom ovdje: Hoteli Dominikanske Republike

Plaža Rincon je najpoznatija plaža u Dominikanskoj Republici i poznata je po bujnoj vegetaciji, predivnom pijesku, plitkom moru i romantičnim, ali skrivenim uvalama.

Jeste li ikad bili u Dominikanskoj Republici, gdje ste bili i kakvi su vaši dojmovi? Ostavite nam komentar i podijelite ovaj članak s prijateljima na facebooku.

Videozapis ispod prikazuje ovu predivnu plažu.

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
606