Putovanja u Lisabon u veljači već od 149 eura

Putovanja u Lisabon u veljači već od 149 eura

Nizozemski prijevoznik KLM nudi avionske karte iz Zagreba za Lisabon po cijeni od samo 149 eura za mnoge datume u veljači. Preporučujemo putovanje od 6. do 9.veljače ili od 6. do 12.veljače 2017. Povratne avionske karte imaju uključene takse zračnih luka i prtljagu. Ovo je odličan i povoljan način da posjetite jedan od najslikovitijih gradova Europe početkom 2017. Lisabon ima odličnu klimu i temperature su iznad 15°C u veljači. Jeftine avionske karte možete pronaći i u terminima oko Valentinova.

Avionsku kartu kupite ovdje: LISABON

Za boravak u Lisabonu preporučujemo Airbnb apartmane. Kliknite ovdje i pogledajte jedan od najboljih apartmana u Lisabonu. Za popust u iznosu od 30 eura potrebno je izraditi airbnb račun putem ovog linka – Airbnb kupon popust. Kliknite i prijavite svoj novi Airbnb račun već danas.

Putovati po cijenama od 149 eura – 179 eura možete ovisno o datumu kroz gotovo svaki tjedan od veljači. Nemojte propustiti ovu odličnu priliku za posjetiti jedan od najslikovitijih gradova Europe.

Source: SPavone/123rf

Source: SPavone/123rf

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
612