Putovanja na Santorini već od 70 eura

Ako želite ove godine jeftino putovanje onda je to moguće u rujnu ili listopadu avionom iz Venecije ili Beča. Povratne avionske karte za Santorini kreću se od 70 eura pa sve do 160 eura za termine u rujnu i listopadu. Putovanja su direktna, ali sa polaskom iz Beča ili Venecije. Putovanja na Santorini već od 70 eura. Potražite ponude ovdje – Putujmo Jeftino.

Santorini je biser Grčke i nalazi se u predivnom Egejskom moru. Najbolja mjesta za boravak na otoku Santoriniju su Fira, Oia, Kamari i Perissa. Za budžet boravak na Santoriniju najbolje je izabrati hotel Katerina i John koji je najpovoljniji smještaj za dvoje za boravak na Santoriniju, a ima solidnu ocjenu od 76% na stranici Booking i tražilici Hotelscombined.

Putovanje na Santorini po najjeftinijoj cijeni je od 21. do 28.listopada, a cijena povratne avionske karte iznosi samo 70 eura. Kliknite ovdje – Putovanje na otok Santorini.

Ponuda uključuje:

  • povratnu avionsku kartu
  • ručnu prtljagu
  • takse & pristojbe

 

Kliknite ovdje – cijene hotela na Santoriniju

Za prijevoz do Beča ili Venecije najbolje je koristiti autobusnu liniju iz Zagreba ili putovati osobnim vozilom. Parking u zračnoj luci je povoljan, a do Venecije ili Beča možete za oko 4h autom iz Zagreba i okolice.

Santorini food

Leave a Reply