Provedite vikend u Zagrebu

Ovog ljeta za vikend od srpnja do rujna odvojite vremena za jedno ugodno vikend putovanje u Zagreb. Glavni grad Hrvatske uvijek je rado posjećen od strane turista, pa zašto ga nebi i vi posjetili na vise od samo jednodnevnog izleta. Kada ste zadnji puta prošetali njegovim parkovima, popili kavu na špici ili posjetili zološki vrt? Jeste li bilo u botaničkom vrtu grada Zagreba, posjetili Mimaru ili muzej Iluzija? Posjetite Zagreb i posvetite mu 2 dana. Za noćenje u Zagrebu najbolji izbor bi bio Sheraton, luksuzni hotel s 5 zvjezdica koji se nalazi na 2min pješice od trga dok ima i pristojnu cijenu koja iznosi samo 240 kn po osobi za boravak u dvokrevetnoj sobi. U blizini hotela nalazi se i super popularni restoran Time kao i velik broj slastičarnica i kafića. Za one koji žele nešto povoljniji smještaj svakako preporučujemo da za boravak pogledaju cijene ovdje – Cijene hotela u Zagrebu.

KLIKNITE ZA CIJENE U ZAGREBU.

Osim parkova, hotela, restorana i kafića Zagreb je prepun muzeja i galerija, a poznat je i po tome što ima najbolji i najveći izbor trgovačkih centara pa preporučujemo da planirate putovanje kada imate i nešto novca koji želite potrošiti na novu garderobu jer u Zagrebu uvijek možete pronaći velik broj sniženja i akcijski cijena u mnogobrojnim trg.centrima.

Za savršen izbor za restorane i kafiće preporučujemo odlazak na Cvijetni trg i ulice uz njega gdje možete pronaći najbolji izbor restorana i kafića i to je mjesto koje svakako treba vidjeti i tamo biti viđen jer se radi o najboljem mjestu za izlaske u gradu Zagrebu.

Napominjemo kako je Zagreb odličan grad i za obilazak biciklima pa savjetujemo iznajmljivanje bicikla i vožnju gradom. Svakako posjetite Zološki, Botanički, muzej suvremene umjetnosti i Dolac. Ako imate vise vremena posjetite i mnogo vise od toga. Preporučujemo barem jedno noćenje tj. 2 dana za vikend ovog proljeća

Do Zagreba možete avionom iz Splita i Dubrovnika za 280 kn/smjer s Croatiom Airlines. Možete vlakom za 100-tinjak kuna iz mnogih gradova Hrvatske dok s Autotransom možete i za 9 kn autobusom iz mnogih gradova. Za firstminute rezervacije možete pronaći autobusnu kartu iz Zadra za Zagreb već i od 40 kuna.

Credits: Zagreb by xbrchx/123rf

Credits: Zagreb by xbrchx/123rf

Leave a Reply