Preporučujemo – hotel Kompas i odmor na jezeru Bled

Ako tražite savršenu destinaciju ove jeseni i želite da to bude destinacija lako dostupna automobilom ili autobusom onda je jezero Bled zasigurno jedna od najljepših i najromantičnijih destinacija za posjetiti ove jeseni. Za vaš boravak ne postoji bolje mjesto od Hotela Kompas koji je savršen izbor za odmor na jezeru Bled. Klikom na link ovdje ili na link ispod otvorite stranica sa fotografijama hotela, recenzijama i opisom smještaja i usluga. Napravite rezervaciju što prije. Rezerviracija je besplatno putem linka ispod.

Pogledajte ponudu – HOTEL KOMPAS

Hotel ustupa predivne dvokrevetne sobe od kojih mnoge imaju zaista predivan pogled. Hotel ima restoran iz kojeg se pruža pogled na predivni dvorac na jezeru Bled koji je udaljen samo 2km od hotela. Osim odlične lokacije hotel ustupa i moderno opremljene sobe te odličan wellness centar.

U sklopu hotela nalazi se restoran Lovec u kojemu možete probati odlične kolače, kavu i jela slovenske kuhinje. Ovo je jedan od naboljih hotela za boravak u Sloveniji. Cijene noćenja se razlikuju od termina, ali se kreću već od samo 50-tak eura za dvije osobe u standardnim dvokrevetnim sobama.

Po želji možete uzeti noćenje sa doručkom ili noćenje uz polupansion koji je po recenzijama zaista hvaljen i uključena je odlična hrana.

Jezero Bled savršen je budžet izbor za medeni mjesec, odličan je izbor za vikend posjetu kroz cijelu godinu. Kliknite na link iznad i rezervirajte noćenje već danas. Iznenadite svoju bolju polovicu sa odlaskom na jezero Bled i boravkom u Hotelu Kompas.

Credits: Bled/Kanuman/123RF

Credits: Bled/Kanuman/123RF

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
620