Predivan apartman s pogledom u Lisabonu

Odličan apartman u centru Lisabona s jednim od najljepših pogleda. Samo 87 eura za 1-6 osoba za boravak u ovom apartmanu. Lisabon je poznat kao jedan od najljepših i najromantičnijih gradova Europe. Jeftine avionske karte za Lisabon možete pronaći na stranici Croatia Airlines, KLM-a ili Tap Portugala. Najbolje vrijeme za putovati u Lisabon je između travnja i listopada iako zbog svoje blage klime Lisabon biva uvijek rado posjećen i u zimi..  Apartman ima 2 predivne spavaće sobe i čak 4 kreveta. Odlična lokacija, predivan pogled, niska cijena i super recenzije razlozi su zašto izabrati ovaj Airbnb apartman. Klikom na link ispod možete uzeti i popust od 200 kuna za boravak u apartmanu.Kako biste dobili popust za boravak u apartmanima preko stranice Airbnb jednostavno kliknite ovdje i izradite Airbnb račun – Airbnb pozivnica. Nakon što izradite račun dobivate 25 eura popusta za boravak u apartmanima

Apartman možete pogledati klikom ovdje: APARTMAN U LISABONU

Apartman ustupa 2 dvokrevetne sobe koje ukupno imaju četiri kreveta, brzi wifi, odličnu lokaciju i super pogled sa balkona.

Osim ovog apartmana u Lisabonu možete boraviti vrlo povoljno u hotelima i pansionima. Za aktualne cijene pogledajte ovdje – Cijena noćenja u Lisabonu.

lisabon-house

Leave a Reply