Požurite – sada je vrijeme za rezervirati odmor za Advent

Želite putovati u prosincu za Advent ? Tražite idealno mjesto za zimski odmor? Pogledajte kada, kako i gdje rezervirati putovanje za Advent ove godine. Gotove vikend ponude možete pogledati odmah preko ovog linka – Vikend putovanja.

Rezervirajte odmah!

Dobro ste pročitali. Pišemo vam ovo na zadnji dan listopada i ako već niste napravili rezerevaciju za let i smještaj onda je sada krajnje vrijeme da to napravite. Avionske karte nisu jedina stvar koju trebate rezervirati dosta unaprijed već su to i hoteli. Ako tražite povoljan hotelski smještaj možete to pronaći na HOTELSCOMBINED tražilici i to sa opcijom besplatno otkazivanje i plaćanje tek pri dolasku na odrediše, ali bitno je da napravite online rezervaciju što prije, već danas ako je moguće.

Smještaj potražite ovdje

Kliknite na linkove, usporedite cijene i rezervirajte što prije. Možete dobiti i do 30 eura popusta ako nemate Airbnb račun i otvorite novi klikom na link iznad. Hotelscombined garantirano uvijek pronađe najbolji i najpovoljniji smještaj pa ako želite hotel ne tražite dalje i koristite Hotelscombined tražilicu.

Lastminute za daleka putovanja ne postoje

Ne očekujte lastminute ponude za daleka putovanja. Ako i bude kakva akcija to je već sada pa rezervirajte daleka putovanja već danas. Gotovo da nema nikakve šanse da 10 dana prije vašeg izabranog termina bude spuštanje cijena za letove u recimo New York, Bangkok ili na Zanzibar, Sejšele ili Madaaskar. Daleka putovanja trebate već imati rezervirana.

Pratite Ryanair, Voloteu i Easyjet

Ova tri prijevoznika imaju vrhunske akcije za jesen i svakim danom već od danas možete očekivati akcije i do čak 30%. Kupite karte na akciji čim ih vidite. Nemojte čekati previše i ako nema akcije do prvog rujna to znači da u 99% slučajeva neće ni bit. Želite li let u prosincu putovati jeftino avionom onda već danas možete kupiti te aviokarte.

Na stranici Putujmo Jeftino svakim danom možete pronaći sve više i više ponuda za putovanja. Pratite stranicu i pronaći ćete let lako i brzo.

Leave a Reply