Postira, otok Brač

Postira, otok Brač. Želite na ljetovanje u kolovozu? Mjesto Postira na otoku Braču je odličan izbor za vaš odmor. Postira je malo ribarsko mjesto smješteno na sjevernoj strani obale otoka Brača. Na Postiri možete pronaći odlične ville za diskretan odmor, ali i odličan izbor restorana i kafića.

Klikni i pogledaj – apartmani Postira

Postira slovi kao mjesto na Braču na kojemu ćete najbolje odmoriti tijelo i duh. Miran dio otoka na kojem možete uživati u vodenim sportovima, kupanju i sunčanju, a predivna priroda i kristalno čisto more će biti dovoljni da se osječate kao u raju.

Smještaj u Postiri na žalost baš i nije nešto povoljan, ali možete još uvijek pronaći apartmana po cijeni od 600 kn za dvije osobe. Uglavnom su to apartmani smješteni odmah uz uvalu ili plažu. Za nešto veći iznos možete pronaći i luksuzne ville od kojih mnoge imaju i bazene.

credits. Postira, otok Brač/ xbrchx photo7 can stock photo

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
556