Posjetite Varšavu ove jeseni

Posjetite Varšavu ove jeseni. Predivna Varšava (Warsaw) možda i nije najljepši grad Poljske, ali je zato živopisan grad prepun kafića, restorana i otmjenih hotela. Na pogled na njegove poslovne centre, velike ulice i trgove mogli bi ga lako usporediti s najboljim gradovima Zapadne Europe.

Stari grad Varšava ima slikovit trg i parkove koji ga okružuju, a uzduž kamenih ulica prostiru se mnogobrojni maleni kafići i restorani. Ovdje ćete uz muzeje i galerije vidjeti i živopisne otvorene markete, spomenike i parkove.

Ako tražite jeftino putovanje u Varšavu najbolje je da ovaj grad posjetite u rujnu ili listopadu. Putovanje iz Hrvatske stajat će vas nešto više od 1100 kuna dok iz Venecije ili Budimpešte možete kupiti kartu s niskotarifnim prijevoznicima po cijeni već od 300 kuna.

Smještaj u Varšavi

Smještaj u Varšavi je zaista povoljan, nećete nam vjerovati, ali cijena noćenja u hotelu stajat će vas otprilike 150 kuna. Naravno cijene su nešto veće za vrijeme sezone od svibnja do kraja kolovoza. Najbolje cijene hotela i apartmana možete pogledati odmah ovdje – Cijene noćenja u Varšavi.

Ako tražite putovanje u Varšavu predlažemo da posjetite blog Putujmo Jeftino gdje imate velik izbor putovanja.

Credits: AnastasyY/Varšava/123RF

Leave a Reply