Posjetite Katar, Dohu, idealno mjesto za bijeg od zime

Putovanje u Katar je nešto posebno, ova zemlja je predivna, a Doha je jedan od onih gradova koje bi svatko trebao posjetiti za života. Letovi iz Zagreba i Beograda su svakodnevni i uključuju kratko presjedanje. Cijena avionske karte se kreće između 2000 i 2400 kuna (otprilike 300 €), a letove možete kupiti online putem Skyscanner-a ili preko službene stranice Qatar Airways-a. Za smještaj u Dohi preporučujemo Hotelscombined ili Airbnb. Ako kliknete ovdje – AIRBNB, dobivate do 30 eura popusta za smještaj u apartmanima. Posjetite Katar, Dohu, idealno mjesto za bijeg od zime

Doha, Katar

Doha, Katar

Doha je luksuzan grad sličan Dubaiju, a ovdje možete uživati u vrhunskim delicijama, top restoranima, otmjenim wellness hotelima, luksuznim automobilima i shoppingu kakav se rijetko gdje može pronaći. Temperature u Dohi ove zime iznose između 25 i 29°C što je idealno za bijeg od zime. Teško je zapravo reći “zima” jer ovdje je nikad niti nema.

Cijena noćenja u Dohi u hotelima se naravno razlikuje, ali nije uvijek nužno skupo pa tako možete pronaći hotel po cijeni od samo 200 kn za noćenje ili još povoljniji airbnb apartman. Aktualne cijene preporučujemo da pogledate klikom ovdje – Hotelscombined.

Preporučujemo da posjetite muzej Islamske umjetnosti, kupujte na Souku Watifu, posjetite muzej povijesti i naravno da iskusite off-road 4×4 vožnju preko pustinje. Upoznajte predivnu Dohi i odvojite barem 4 noćenja za boravak u ovom gradu. Ako želite povoljno možete letjeti iz Dohe do Dubaija (oko 700 kuna) pa to preporučujemo ukoliko želite spojiti više od 7 dana u posjet 2 vrhunske destinacije.

 

Leave a Reply