Posjetite Dubrovnik ove jeseni i zime

Zašto posjetiti baš u jesen i zimu? Zato što napokon nema gužvi, manji su redovi za pogledati atrakcije, a cijene hotela su znatno niže nego u proljeće i ljeto. Dubrovnik ima odličnu klimu i trebate ga posjetiti i izvan sezone pa zato preporučujemo putovanje od listopada do ožujka.

Preporučujemo boravak u hotelu Adria. Odličan hotel kojeg ćete jeftino rezervirati preko ovog linka – hotel Adria.

Upoznajte Stari grad, šetajte zidinama, popijte kavu na Stradunu, fotografirajte gradsku luku i posjetite katedralu.  Dubrovnik je jedan od najljepših gradova ne samo Hrvatske nego na cijelom Mediteranu.

Credits: Iianem/123RF

Credits: Iianem/123RF

Ukratko zašto posjetiti Dubrovnik:

  • Zidine
  • Romantična atmosfera
  • Lokacije gdje se snima Game of Thrones
  • Odlični restorani
  • Kultura i povijest
  • Slavni Stradun

Nemojte zaboraviti posjetiti mjesta na kojima se snima serija Game of Thrones, ali i mnogi drugi filmovi iz Hollywooda.

Odličan izbor za vikend odmor je i posjet otocima u blizini Dubrovnika.

Preporučujemo boravak u trajanju od 3 dana, a Dubrovnik je odličan izbor za svaku situaciju, bez obzira tražite li lokaciju za romantičan odmor, medeni mjesec ili tražite obiteljsku destinaciju za vaš odmor ove jeseni i zime.

Posjetite Dubrovnik ove jeseni i zime

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
596