Posjetite drakulin dvorac

Svake godine na desetke tisuća turista dolazi u Rumunjsku samo kako bi posjetili slavni dvorac Bran koji je tamnica grofa Dracula i danas je pravi mamac za turiste. Ovaj dvorac ima zaista bogatu povijest i slovi kao jedan od najljepših dvoraca svijeta.

Ovaj predivan dvorac je poslužio kao inspiracija knjigu i kasnije za istoimeni film Dracula by Stoker.  U video zapisu ispod možete pogledati ovaj predivan dvorac. Za putovanje u Rumunjsku vam ne treba puno novca. Svaki dan iz Venecije postoji let za Bukurešt već za 50 eura, a zatim iz Bukurešta možete svaki dan jeftino do ovog slavnog dvorca.

Dvorac se nalazi na 30 km od Brašova i jedna je od najvećih atrakcija u Rumunjskoj. Osim što dvorac možete posjetiti uz kupnju ulaznice možete i sudjelovati u mnogobrojnim aktivnostima, a Airbnb svake godine nudi i opciju spavanja u ovom dvorcu.

Ako želite putovanje u Rumunjsku svakako prvjerite cijene letova i naravno osigurajte povoljan smještaj preko Hotelscombined tražilice gdje možete pronaći velik izbor povoljnih hotela.

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
572