Posjetite drakulin dvorac

Svake godine na desetke tisuća turista dolazi u Rumunjsku samo kako bi posjetili slavni dvorac Bran koji je tamnica grofa Dracula i danas je pravi mamac za turiste. Ovaj dvorac ima zaista bogatu povijest i slovi kao jedan od najljepših dvoraca svijeta.

Ovaj predivan dvorac je poslužio kao inspiracija knjigu i kasnije za istoimeni film Dracula by Stoker.  U video zapisu ispod možete pogledati ovaj predivan dvorac. Za putovanje u Rumunjsku vam ne treba puno novca. Svaki dan iz Venecije postoji let za Bukurešt već za 50 eura, a zatim iz Bukurešta možete svaki dan jeftino do ovog slavnog dvorca.

Dvorac se nalazi na 30 km od Brašova i jedna je od najvećih atrakcija u Rumunjskoj. Osim što dvorac možete posjetiti uz kupnju ulaznice možete i sudjelovati u mnogobrojnim aktivnostima, a Airbnb svake godine nudi i opciju spavanja u ovom dvorcu.

Ako želite putovanje u Rumunjsku svakako prvjerite cijene letova i naravno osigurajte povoljan smještaj preko Hotelscombined tražilice gdje možete pronaći velik izbor povoljnih hotela.

Leave a Reply