Posjetite Andaluziju ove zime, top destinacija

Ove zime postoji velik broj destinacija koje morate posjetiti, ali izdvajamo Andaluziju kao najbolji izbor. Sigurno se pitate zašto. Zbog svoje klime i visokih temperatura ovdje zapravo i nema zime i možete očekivati temperature oko 18°C u prosincu. Osim dobrog vremena važno je reći kako nema gužvi i nije sve krcato turistima kao što je slučaj u ljeto ili proljeće, a i cijene hotela su gotovo u pola cijene. Putujte u Malagu i Sevillu. Uzmite 30 eura popusta za smještaj tako da otvorite novi Airbnb račun klikom ovdje.

Kako do Malage i Seville?

Najbolje avionom iz Venecije. Uzmete autobusnu kartu Flixbus.hr za Veneciju iz Zagreba (200 kn po osobi) i zatim avionom iz Venecije za Malagu (oko 700 kn povratno) ili Sevillu (letovi već od 700 kuna). Smještaj je vrlo povoljan i možete pronaći hotel ili apartman u centru već od 150 kn po osobi za noćenje.

Smještaj u Andaluziji

Ako boravite u Malagi ili Sevilli cijene noćenje su znatno niže nego u ljeto i možete za oko 150 kn po osobi platiti noćenje u centru grada i to u vrlo kvalitetnim apartmanima ili u hotelu. Najbolje je da pogledate aktualne cijene noćenja putem ovog linka – Smještaj u Malagi i smještaj u Sevilli.

Zašto posjetiti Andaluziju tijekom zime?

  • Ugodne temperature tako da gotovo niti nema zime.
  • Odlična lokalna kuhinja i specijaliteti.
  • Nema dugih redova i gužvi za posjetiti muzeje i druge znamenitosti.
  • Jedna od najljepših regija na svijetu.
  • Letovi su jeftini, a cijene hotela su dvostruko povoljnije nego tijekom ljeta.
Credits: Seville/ by Sean Pavone/123RF

Credits: Seville/ by Sean Pavone/123RF

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
612