Ponuda za medeni mjesec ili romantičan odmor u predivnoj Veneciji

Predivna Venecija je jedan od najljepših gradova na svijet. Ako ju želite posjetiti najbolje je to napraviti autobusom iz Zagreba ili uz prijevoz osobnim vozilom. Flixbus.hr ustupa prijevoz već od 200 kuna povratno svaki dan, a putovati možete i za 4h autom iz Zagreba. Venecija je odličan izbor za medeni mjesec ili romantično vikend putovanje u dvoje. Predlažemo da rezervirate ovu ponudu koja iznosi 500 kuna za dvije osobe odnosno 250 kn po osobi, a uključuje boravak u super hotelu na top lokaciji. Boravak je u hotelu Antico Panada u centru Venecije odmah uz slavni trg Sv.Marka.

Pogledajte smještaj: ANTICO PANADA

Ponuda uključuje.

  • Smještaj u hotelu za 2 osobe
  • Smještaj u samom srcu Venecije
  • wifi
  • tv
  • klima
  • grijanje

Hotel Antico Panada ima odlične recenzije i jedan je od najviše preporučenih hotela u iznosi do 1000 kuna. Cijena je samo 500 kn za dvije osobe za noćenja u  listopadu, studenom iprosincu.

Prijevoz nije uključen u cijenu.

Do Venecije možete sa Flixbus.hr već od 200 kuna ili autom za 4h iz Zagreba.

Venecija je jedan od najljepših gradova za vrijeme Adventa i Božića.

Ponuda za medeni mjesec ili romantičan vikend u predivnoj Veneciji

Source: IKalinin/Venice/123RF

Source: IKalinin/Venice/123RF

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
654