Pogledajte odmah – vrhunski Holiday Inn hotel na Malti

Ako želite posjetiti Maltu sigurno tražite odličan, a opet i povoljan smještaj. Jedan od takvih je famozni Holidays Inn hotel Express koji se nalazi u najboljem dijelu na otoku Malti. Noćenje s doručkom za dvoje iznosi samo 800 kn za boravak u kolovozu i rujnu, a nešto jeftinije za boravak u listopadu i studenom. Za samo 400 kuna po osobi dobivate bogat doručak i smještaj u sobi s pogledom, a odmah uz hotel se nalaze najbolji kafići, restorani i mnogobrojne atrakcije.

Pogledajte hotel – Holiday inn Malta.

Hotel je smješten u naselju St.Julians koje je omiljeno odredište za parove, ali i putnike s djecom. Ponuda uključuje odlično uređene sobe u modernom stilu, brz wifi, parking, doručak besplatno u sklopu ponude i privatnu kupaonicu. Mnogobrojne sobe imaju i pogled na grad i more.

Više informacija i fotografija klikom na link iznad. Hotel možete rezervirati po želji, a imate i pravo na besplatno otkazivanje i možete uzeti opciju plaćanja kasnije odnosno tek pri dolasku u hotelu.

Malta je jedan od najsunčanijih i najslikovitijih destinacija na Mediteranu, a ove jeseni u rujnu i listopadu je ujedno i jedna od najtraženijih destinacija za odmor. Pogledajte putovanja na stranici Putujmo Jeftino.

Credits. Malta, by AnibalTrejo/Can Stock Photo

Leave a Reply