Pogledajte kada rezervirati putovanje za odmor u jesen

Želite putovati u jesen? Tražite idealno mjesto za jesenski odmor? Pogledajte kada, kako i gdje rezervirati putovanje za jesen ove godine.

Rezervirajte odmah!

Dobro ste pročitali. Pišemo vam ovo 1.kolovoza i već sada se polako rasprodaju letove i rezerviraju hoteli za odmor u listopadu i studenom. Ukoliko želite što jeftinije kupiti avionsku kartu onda morate to napraviti prije kraja kolovoza, a smještaj rezervirajte već danas. Predlažemo da uvijek uzmete opciju besplatno otkazivanje prilikom rezervacije smještaja kako bi naknadno lako i besplatno mogli otkazati.

Smještaj potražite ovdje

Imate na izbor dvije stranice – Airbnb za jeftine ville i kuće i naravno Hotelscombined koji nudi najbolji i najbrži pregled svih apartmana i hotela. Kliknite na linkove, usporedite cijene i rezervirajte što prije. Možete dobiti i do 30 eura popusta ako nemate Airbnb račun i otvorite novi klikom na link iznad.

Lastminute za daleka putovanja ne postoje

Ne očekujte lastminute ponude za daleka putovanja. Ako i bude kakva akcija to je već sada pa rezervirajte daleka putovanja već danas. Gotovo da nema nikakve šanse da 10 dana prije vašeg izabranog termina bude spuštanje cijena za letove u recimo New York, Bangkok ili na Zanzibar, Sejšele ili Madaaskar. Daleka putovanja trebate već imati rezervirana.

Pratite Ryanair, Voloteu i Easyjet

Ova tri prijevoznika imaju vrhunske akcije za jesen i svakim danom već od danas možete očekivati akcije i do čak 30%. Kupite karte na akciji čim ih vidite. Nemojte čekati previše i ako nema akcije do prvog rujna to znači da u 99% slučajeva neće ni bit. Želite li let u listopadu onda očekujte akcije u kolovozu.

Na stranici Putujmo Jeftino svakim danom možete pronaći sve više i više ponuda za putovanja. Pratite stranicu i pronaći ćete let lako i brzo.

Leave a Reply