Pet sigurnih destinacija za žene koje putuju same

Pet sigurnih destinacija za žene koje putuju same. Istina je da su solo putovanja nešto teža i nesigurnija od putovanja u dvoje ili u grupi prijatelja. Mnoge žene se boje putovati same i to s opravdanim razlogom jer nažalost postoje mjesta na kojima će žena koja putuje sama privući pažnju i ponekad biti u velikom problemu. U nastavku teksta preporučujemo ovih pet sigurnih destinacija za žene koje putuju same. Za smještaj preporučujemo da pogledate  stranicu Hotelscombined.

Credits: Maridav/123RF/Travel

Credits: Maridav/123RF/Travel

Skandinavija
Bilo da putujete u Norvešku, Dansku, Finsku ili Švedsku naići ćete na razumijevanje, nisku stopu kriminala kao i velik broj hostela i apartmana na kojima ćete biti sigurni i dobrodošli.

 
Tajland
Žene će ovdje uživati. Tajland je predivno mjesto prepuno luksuznih resorta po povoljnim cijenama, dobrih ljudi, vrhunskih salona za masažu i wellness te mjesto na kojem će žene uživati u predivnim izlascima u restorane i uživanju u hrani.

 
Škotska
Škotska je savršeno mjesto za ejdan backpacker trip ili road trip. Ovdje ćete biti sigurni i uživat ćete u putovanju kroz ovu predivnu zemlju. Edinburgh je mjesto s reputacijom jednog modernog grada s dobrim ljudima, bogatom poviješću i mnogobrojnim festivalima i koncertima.

 
Austrija
Austrija je država s nekim od najljepših destinacija u Europi. Glavni grad Beč je najpoželjnije mjesto za živjeti u Europi. Hallstatt i druga austrijska jezera su čarobne i romantične destinacije koje će vam pružiti predivne ville, luksuzne restorane i savršen zeleni odmor. Slikoviti Salzburg odlično je mjesto za jedan city break, predivni dvorci i mnogobrojni muzeji svidjet će se svakoj ženi.

 
London
Jedan od najvećih gradova Europe i ujedno jedna od najposjećenijih destinacija svijeta, London šarmantni je grad prepun zbivanja. U ovom gradu svaka će žena pronaći ponešto za sebe, a najvažnije od svega je to što je London u samom vrhu gradova koji su sigurni za solo putnike.

Credits: Lightpoet/123RF

Credits: Lightpoet/123RF

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
620