Pet odličnih destinacija za medeni mjesec u travnju

Planirate na medeni mjesec u travnju? Ovaj mjesec je odličan izbor za putovanje na mnoge Europske destinacije, ali isto tako i za posjet nekim dalekim i egzotičnim zemljama. Preporučujemo pet odličnih destinacija za medeni mjesec u travnju. Svaka preporuka se razlikuje od druge po cijeni. Ako želiš jeftino putovati posjeti Putujmo Jeftino za najbolji i najpovoljniji izbor putovanja.

Toskana

Jedna od najpovoljniji destinacija za medeni mjesec. U travnju je vrijeme odlično i možete očekivati mnogo sunca i ugodnih 20°C. Preporučujemo da iznajmite romantičnu villu ili otmjeni hotel za vaš boravak i da uz glavni grad Toskane (Firenzu) posjetite Sienu i Pisu. Za otmjene vile i hotele u Toskani klikni ovdje – Hoteli u Toskani.

credits: Toskana by pitr/can stock photo

credits: Toskana by pitr/can stock photo

Marrakech (Marakeš)

Maroko je odličan izbor jer nije samo romantičan nego i vrlo egzotičan, a opet nećete puno platiti jedno ovakvo putovanje. Iznajmite noćenja u romantičnim Riadima i opustite se i uživajte u romantičnim večerama, degustacijama delikatesa i razgledavanje predivne arhitekture te  slikovitih ulica Marrakecha.

Havana

Havana je posebna i netaknuti je dragulj koji se polako mijenja pa je  vrijeme da ju posjetite. Mnogi se kunu kako je baš Havana odnosno Kuba najbolji izbor za medeni mjesec. Najskuplji dio medenog mjeseca na Kubi je samo cijena aviokarte, a trenutno možete iz ZG ili Ljubljane do Havane za manje od 3500 kuna po osobi.

Maldivi

Travnja je idealan mjesec za posjet Maldivima. Ovdje možete uživati u kupanju i izležavanju na plažama, a isto tako možete se prepusttii ronjenju, istraživanju morskih dubina, ribolovu ili jednodnevnim izletima na male nenaseljene otoke s rajskim plažama.

Pariz

Proljeće u Parizu je možda i najbolji dio godine za posjet ovom predivnom gradu. Preporučujemo da kupite avionsku kartu za direktni let iz Zagreba ili Splita i da si rezervirate jedan od hotel u blizini Eiffelova tornja. Putovanje u Pariz zaista će biti najbolji poklon koji si možete priuštiti za medeni mjesec.Booking.com

credits. Paris by artjazz/can stock photo

credits. Paris by artjazz/can stock photo

Leave a Reply