Pet odličnih destinacija za bijeg od zime

Postoji velik broj destinacija za pobjeći od zime, ali izabrali smo za vas one do kojih možete najpovoljnije, a koji će vam ponuditi najbolju zabavu i vrijeme. Sve ove destinacije možete posjetiti tako da kupite (pronađete) avionsku kartu preko stranice Skyscanner i rezervirate smještaj preko tražilice Hotelscombined. Uz opis svake od destinacija stavili smo iznos koji odgovara cijeni putovanja na ove destinacije, ali i link koji će vas preusmjeriti na stranicu gdje možete vidjeti popis i cijene hotela na toj destinaciji. Pet odličnih destinacija za bijeg od zime

Credits: Bali by ReynoldP/123RF

Credits: Bali by ReynoldP/123RF

Bali

Ako tražite egzotičnu destinaciju koja ima odlično vrijeme i nisku cijenu za boravak i hranu onda je Bali broj jedan izbor za vaše odredište ove zime. Bali će vam ponuditi predivan zalazak sunca, hramove, kipove, rajske plaže i egzotičan izbor gurmanskih delicija koje možete probati. Putovati možete već za oko 4200 kn avionom, a smještaj i cijene provjerite ovdje – Cijene hotela na Baliju.

Credits: Phuket/Thailand/Pretoperola

Credits: Phuket/Thailand/Pretoperola

Phuket

Čarobni otok Phuket najljepše je mjesto Tajlanda.Phuket je najveći otok Tajlanda i uživa super popularnost zbog niske cijene smještaja, hrane, ali i svojih čarobnih plaža. Letovi za Phuket su trenutno vrlo povoljni i mogu se pronaći avionske karte već od 2900 kuna. Cijene hotela provjerite ovdje – Cijene hotela i resorta na Phuketu.

Credits:

Credits:

Kuba

Čarobna Kuba je jedna od najpoželjnijih destinacija na svijetu. Možete očekivati odlično vrijeme i visoke temperature, a Havana će vas očarati svojom kulturom, poviješću i odličnom gastro ponudom. Putovanja na Kubu mogu se pronaći za oko 3600 kuna (povratne avionske karte). Za cijenu smještaja kliknite ovdje – Cijene hotela na Kubi.

Source: PhilipBird/Lanzarote/123RF

Source: PhilipBird/Lanzarote/123RF

Lanzarote

Temperature ovdje nisu kao na ostalim navedenim destinacijama, ali je i dalje ugodnih 20-22°C pa je ovo itekako odlična destinacija. Ako je vaš budžet manji od 3000 kuna onda si možete priuštiti putovanje na Lanzarote. Cijene letova iz Budimpešte ili Beča mogu se pronaći već za oko 1200 kuna. Provjerite cijene noćenja klikom ovdje – Hoteli Lanzarote.

Credits: Philipus/Dubai/123RF

Credits: Philipus/Dubai/123RF

Dubai

Super destinacija ako volite luksuz, šoping, ali i plaže. Dubai ima gotovo 32°C kroz sve zimske mjesece i odličan je izbor ako želite zimu zamjeniti s ljetom. Letovi iz Zagreba već se sada mogu pronaći za oko 2200 kuna. Provjerite cijene noćenja ovdje – Hoteli u Dubaiju.

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
604