Pet manje popularnih destinacije koje morate posjetiti

Dosta više s putovanjima u London, Pariz ili Rim, Europa ima mnogo više za ponuditi od samo nekoliko popularnih destinacija.Ovo je članak o pet manje popularnih destinacija koje morate posjetiti. Od Napulja do Bukurešta i Seville. Uzmite 30 eura popusta za boravak – Airbnb popust. Potražite jeftin smještaj ovdje – Hotelscombined. Ponude za putovanja možete pogledati preko stranice Putujmo Jeftino.

Napulj

Iako su Rim, Venecija i Firenza zaista najbolje destinacije Italije to ne znači da drugi gradovi nisu super i da nemaju ništa za ponuditi. Napulj je ona stara i orginalna Italija koju poznajete iz starijih hollywoodskih filmova. Osim stare arhitekture i bogate povijesti mnogi se kunu kako je Napulj mjesto gdje se najbolje jede. Ako volite povijest, kulturu i finu hranu onda je ovo preporuka za putovanje u 2018.godini.

Sevilla

Zaboravite na trenutak na Barcelonu i Madrid ili popularnu Ibizu i posjetite Andaluziju i njezin glavni grad, predivnu i slikovitu Sevillu. Daleko je od toga da Sevilla nije posjećena, ali je i dalje u sjeni drugih gradova Europe i Španjolske. Predivni trgovi, ples, zabava, hrana, arhitektura, sve su ovo savršeni razlozi zašto bi Sevilla trebala biti vaša sljedeća destinacija.

Credits: Seville/ by Sean Pavone/123RF

Credits: Seville/ by Sean Pavone/123RF

Bukurešt

Zar zaista mislite kako Bukurešt ima naziv Pariz istoka samo tako bez ikakva razloga? Bukurešt je mnogo više od samo glavnog grada Rumunjske. Ovaj predivan grad oduševit će vas svojom kulturom, arhitekturom, velikim ulicama, trgovačkim centrima i povoljnim hotelima.

Bukurešt putovanje

Oslo

Oslo je pravi biser koji se tek mora otkriti. Broj posjeta Oslu je gotovo nezamjetan u usporedbi s brojem turističkih posjeta Londonu ili Parizu, ali ovaj grad zaslužuje svaki posjet pa i mnogo više od toga.  Glavni razlog zašto trebate posjetiti Oslo je njegova arhitektura i slikovitost pred kojim će čak i  Kopenhagen ili Stockholm posramiti.

credits. Oslo by Mfron/123rf

credits. Oslo by Mfron/123rf

Bern

Uz Zurich ili Ženevu lako je biti grad ispod radara, a upravo je to slučaju s predivnim Bernom. Ovo je jedan od najljepših gradova Europe, a opet tako ga malo ljudi posjeti svake godine. Nadamo se da će vam video ispod ovog teksta ponuditi barem razlog više da na sljedećem putovanju izaberete upravo Bern kao destinaciju na koju putujete.

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
630