Pet idiličnih mjesta u Sloveniji koje morate posjetiti

Predivna Slovenija nalazi se na manje od 90minuta autom iz Hrvatske, a mnogi njezini biser spadaju među najljepše na svijetu. Predstavljamo vam pet idiličnih mjesta u Sloveniji koje morate posjetiti. Za prijevoz preporučujemo vlastiti prijevoz ili putovanje autobusom. Smještaj možete pronaći tako da kliknete uz linkove pokraj opisa mjesta.

Credits: Ljubljana by Skywong/123RF

Credits: Ljubljana by Skywong/123RF

Ljubljana

Grad dvoraca, parkova, mostova i šetnica. Ovaj predivan grad jedan je od najstarijih u Europi i pravi je biser koji vrijedi posjetiti kroz svih 365 dana u godini. Smještaj možete rezervirati ovdje – Jeftini hoteli u Ljubljani.

Bled

O Bledu su već napisane pjesme, priče i mnogobrojne slikovnice, a ovo mjesto je svake godine nagrađeno s još kojom nagradnom za turizam. Čarobno jezero, dvorac i crkvice predivan su izbor za nezaboravan i romantičan vikend. Smještaj rezervirajte ovdje – Jeftini hoteli uz jezero Bled.

Credits: Bled by Fesus/123RF

Credits: Bled by Fesus/123RF

Škofja Loka

Škofja Loka je predivan biser udaljen ni 2h od Zagreba, a mnogi nikada nisu niti čuli za ovo mjesto. Pravi mali biser koji izgleda kao da je izašao iz neke bajke. Ovo je jedno od onih mjesta koje bi svatko trebao imati na svojoj bucket listi za putovanja. Pronađite smještaj ovdje – Jeftini smještaj u Škofja Loki.

Piran

I Slovenija ima svoj biser na moru, a ime mu je Piran. Ovo je predivan grad koji je prepun odličnih wellness hotela i vrhunskih restorana. Savršen izbor za proljetni vikend odmor ili za ljetovanje. Pronađite hotele ovdje – Hoteli u Piranu.

Bohinj

Uz Bled najljepše jezero u Sloveniji i sigurno jedno od najljepših u Europi. Bohinj je savršen izbor za odmor u kasno proljeće ili ranu jesen, a i odličan izbor za kupanje od srpnja do rujna. Potražite smještaj – Hoteli Bohinj.

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
630