Pet destinacija za ljetovanje ove zime

Ako tražite savršen sunčani odmor između prosinca i ožujka vrijeme je da posjetite jednu od sljedećih destinacija. Predstavljamo vam pet destinacija za ljetovanje ove zime. Budite brzi i rezervirajte putovanja što prije. Putovanja možete pronaći na stranici Putujmo Jeftino.Letove možete i sami potražiti na Skyscanner tražilici, a hotel preko Booking stranice. Pet destinacija za ljetovanje ove zime.

Credits: AlexandraAbu/123RF

Sejšeli

Raj na Zemlji o kojemu mnogi mogu samo sanjati. Sejšeli su savršen izbor za romantičan i uzbidljiv odmor uz izležavanje ispold palmi s koktelom u ruci.

Maldivi

Najbolja destinacija za bijeg od zime. Maldivi su savršeni i nemaju mana, jednostavno ne postoji bolja lokacija za uživanje u suncu, koktelima na plaži ili kupanju u predivno čistom i toplom moru.

Francuska Polinezija

Iako je jedna od najpoželjnijih destinacija svijeta i za odmor preko zime teško ju je posjetiti ako živite u Hrvatskoj, Bosni ili Srbiji iz razloga što je samo avionska karta do tamo gotovo 10 000 kuna po osobi. Ako ipak imate budžet koji vam dopušta ovako skupo putovanje sigurni smo da ćete se provesti kao nikad u životu.

Filipini

Posjetite Palawan na Filipinima ili Borcay i možete uživati u predivnom zalasku sunca, čistom moru i predivnim bijelim plažama.

Tulum, Meksiko

Tulum je jedna od najboljih destinacija Meksika kada govorimo o uživanju na moru, vodenim sportovima i izležavanju pod palmama.

Credits: BlueOrangeStudio/Tulum Meksiko/ can stock photo

Leave a Reply