Pet dalekih destinacija za posjetiti u 2018.godini

Planirate na jedno daleko i egzotično putovanje? Preporučujemo da posjetite barem jednu od sljedećih pet destinacija. Jeftine aviokarte pronađite preko internet tražilice Skyscanner. Za povoljan smještaj najbolje je koristiti tražilicu Hotelscombined.

Bocvana

U srcu Afrike nalazi se predivna Bocvana, netaknuti Raj koji se još uvijek isplati posjetiti. Ovo mjesto još uvijek nije krcato turistima, a trebalo bi biti s obzirom o tome što nudi svojim posjetiteljima. Ovdje putujete ako volite životinje, prirodu i želite jedno neobično i novo iskustvo. Potražite hotel u Bocvani – kliknite.

Dominikanska Republika

Putovanje u Punta Canu je među najboljim opcijama za odmor ove godine. Predivne rajske plaže, bijeli pijesak, palme i odličan izbor vrhunskih jela i pića. Dominikanska Republika je pravi raj za ljubitelje egzotičnih plaža i vrhunskih mjesta za izlaske. Potražite hotel u Dominikanskoj Republici – Kliknite.

Tokyo & Kyoto

Tokyo i Kyoto nama su dvije omiljene destinacije. Japan je zaista posebna zemlja, a ova dva bisera oduševiti će vas svojom bogatom kulturom, raznolikošću i kvalitetom hrane. Najbolje vrijeme za putovanje je u proljeće. Preporučujemo termine krajem travnja i početkom svibnja.

#bestof2017 @sushivoyage

A post shared by Kyoto Lovers ❤️ (@visit.kyoto) on

Tenerife

Egzotično, predivno i jeftino. Ovako ukratko možemo opisati Tenerife. Ova destinacija je najbliža od predstavljenih, ali i dalje spada pod “daleka putovanja”. Kanarski otoci su otoci vječnog proljeća, a najbolje vrijeme za putovanje je već od travnja pa sve do kraja listopada. Provjerite ponude ovdje – Putujmo Jeftino – Tenerife.

Phuket

Ako volite plaže, hranu, ronjenje, prašume i želite da to stoji vrlo malo novaca onda zaista trebate posjetiti Phuket. Ova destinacija je trenutno krcata turistima i stvari će postati samo još i gore pa je najbolje da što prije putujete na Phuket.

Leave a Reply