Pet dalekih destinacija za odmor u prosincu

Za savršen odmor u prosincu preporučujemo posjet jednoj od sljedećih destinacija. Izabrali smo za vas 5 odličnih destinacija za bijeg od zime i uživanje u prosincu, a to uključuje i termine za Božić ili Novu godinu. Saznajte više u tekstu ispod. Preporučujemo da putovanja potražite na Putujmo Jeftino stranici. Akcije za hotele pratite ovdje – Hoteli. Najbolju cijenu smještaja pogledajte preko Booking stranice.

credits: Miami by seanpavonephotos/can stock photo

Miami

Uživajte na plažama, u romantičnim šetnjama, plesom u jednom od mnogobrojnih barova i klubova ili pogledajte neki koncert ili možda sportski događaj. Odlična klima i velik izbor zabave. Putovanja u Miami možete pronaći na stranici Putujmo Jeftino.

Bangkok

Posjetite Bangkok i probajte vrhunsku lokalnu kuhinju, posjetite jedan od mnogobrojnih parkova i hramova te shoppingirajte po cijeli dan na otvorenim marketima i bazaarima.

Madagaskar

Moramo reći kako je ovo vrijeme kiše, ali zato su cijene putovanja znatno manje i možete po budget cijeni posjetiti ovu super egzotičnu destinaciju.

Havaji

Otoci proljeća, ovdje je baš uvijek super i nema razloga da ih ne posjetite u prosincu. Jedna od najljepših destinacija za romantičan odmor i medeni mjesec.

Filipini

Posjetite čarobne Filipine i uživajte u predivnoj hrani, romantičnom zalasku sunca i kupanju na nekim od najljepših plaža svijeta.

Leave a Reply