Pet budžet destinacija za uskršnje praznike

Spremate se na putovanje za Uskrs i uskršnje praznike? Pronašli smo 5 odličnih i povoljnih destinacije za vaša putovanja. Ovo je top 5 budžet destinacija za uskršnje praznike. Avionske karte kupite preko Skyscanner.ie tražilice ili preko službenih stranica avioprijevoznika. Za najboljih izbor hotela savjetujemo korištenje Hotelscombined tražilice preko koje ćete brzo i jednostavno u trenutku rezervirati hotel ili apartman za svoj boravak na jednoj od ovih destinacija.

Credits: Pariz by IvanTagan/123RF

Credits: Pariz by IvanTagan/123RF

Pariz

Pariz je super slikovita destinacija koja zaista ne može biti popularnija nego što već je. Svatko bi trebao posjetiti Pariz barem jednom, a u travnju to možete napraviti jeftino. Putovanja iz Zadra za Pariz na Uskrs iznose samo 68 eura. Prijevoznik je Ryanair. Rezervirajte – Putovanje u Pariz – hoteli.

Credits: Nikolay/Dmitrov/123RF

Credits: Nikolay/Dmitrov/123RF

Marseille

Još jedna slikovita destinacija do koje možete za manje od 70 eura. Priroda, slikovite ulice i romantična atmosfera, savršeno mjesto za proljetni odmor. Direktni letovi iz Zadra s kompanijom Ryanair. Cijena hotela je dostupan već od 20 eura po osobi za noćenje. Provjerite cijene ovdje – Hoteli u Marseille-u.

Credits: MichalBednarek/123RF

Credits: MichalBednarek/123RF

London

Svatko od nas želi posjetiti London zar ne? Putovanja su trenutno vrlo jeftina i može se letjeti iz Zadra, Ljubljane ili Trsta već od 32 eura po osobi. Za smještaj u Londonu najbolje je uzeti hotel u četvrti Paddington.

Source: Tomas1111 / RF123

Source: Tomas1111 / RF123

Berlin

Berlin je uvijek u sjeni drugih velikih gradova, ali zapravo bi ga svi trebali posjetiti jer je zaista predivan, ima odlične hotele, vrhunsku ponudu jela i pića i prepun je raznih znamenitosti. Putovanja iz Hrvatske već od 40 eura iz Zadra ili 80 eura za letove iz Zagreba.  Kliknite – hoteli u centru Berlina.

Leave a Reply