Otok Hvar – najbolji otok Hrvatske za odmor ove godine

Predivan otok Hvar svake godine se nalazi na listama najboljih otoka ne samo Hrvatske nego i cijelog Mediterana. Ove je godine Hvar ponovno dobio takvo priznanje i proglašen je i jednim od najljepših otoka na Mediteranu za ljetovanje ove godine. Otok Hvar – najbolji otok Hrvatske za odmor ove godine.

Jeste li već bili kada na Hvaru i slažete li se sa ovim? Planirate li možda uskoro posjetiti Hvar? Za najbolji i najpovoljniji smještaj na otoku predlažemo da kliknete ovdje – jeftin smještaj na otoku Hvaru.

Hrvatska iako jedna od najljepših država svijeta i ove je godine u sjeni Grčke, Malte i Italije, ali svejedno otoci poput Hvara svake godine dobiju priznanje. Najveća mana kod otoka Hvar je što je zapravo mnogo skuplja destinacija od mnogih otoka Europe, a to uključuje čak i Cipar, Maltu ili Santorini.

Cijena noćenja u hotelu na Hvaru i cijena hrane u restoranima spada među najveće u Europi kada pričamo o otocima Mediterana, ali Hvar to opravdava svojim predivnim plažama, čistim morem i velikim brojem događanja.

Za smještaj na Hvaru savjetujemo da uvijek prvo pogledate tražilicu Hotelscombined jer ona nudi najbolje cijene.

Hvar trebate posjetiti zato što je:

  • Zalazak sunca predivan
  • Ponuda restorana je bogata i kvalitetna
  • Hoteli nude vrhunske sadržaje i wellness
  • Plaže su predivne
  • More je toplo i čisto
  • Klima je blaga i možete uživati od travnja do listopada.

credits. Hvar by xbrchx/can stock photo

Leave a Reply