Otok Cipar – savršen izbor za putovanje u rujnu

Otok Cipar – savršen izbor za putovanje u rujnu. Ove godine u rujnu trebate posjetiti Cipar i to iz mnogih razloga. Cipar je jedan od najsunčanijih otoka Europe i ima odličnu klimu, a osim toga ovog rujna je zaista jeftino putovati avionom iz Zagreba. Povratne aviokarte za Cipar iz Zagreba u rujnu iznose od 1100 do 1400 kn ovisno koji dan planirate putovati.

Smještaj je jednostavno i povoljno rezervirati ako koristite Booking ili Hotelscombined. Kliknite na link (recimo za Hotelscombined) i upišite Cipar i izaberite sobu za jednu, dvije ili više osoba i datume za koje želite boraviti. Cijena noćenja za dvije osobe kreće se već od samo 200 kn odnosno već od 100 kn po osobi možete dobiti noćenje.

Cipar se nalazi na jugu Europe i blizu je Turske obale. Otok se dijeli na dva dijela, a onaj veći dio nastanjen je s grcima, dok se na manjem dijelu nalazi Turski dio otoka. Naš izbor bi bio let za Larnaku na otoku Cipru jer su cijene niže, a bolji su hoteli.

Između mnogobrojnih aktivnosti i znamenitosti na Cipru ovdje možete uživati u planinarenju, kupanju, istraživanju morskih dubina, vodenim sportovima, bicikliranju, romantičnim šetnjama kroz slikovite ulice malih i predivnih gradova i u kušanju raznih specijaliteta grčke, ali i turske kuhinje.

Viza vam nije potrebna i možete putovati bez da ishodite istu. Letovi za Cipar su dostupni svaki dan iz Zagreba. Najjeftinija putovanja za otok Cipar ipak nisu iz Zagreba nego iz Beča, Budimpešte ili Beograda. Ukoliko želite putovati vrlo povoljno i ovi gradovi nisu daleko od vas savjetujemo da potražite putovanja avionom iz tih gradova. Iz Zagreba letove ustupa kompanija Aegean Airlines, ali i Turkish Airlines.

Putovanja na otok Cipar potražite na Putujmo Jeftino.

Credits: MPleshkun/123RF

Leave a Reply