Opuštanje i uživanje u predivnom Meridien spa resortu

Opuštanje i uživanje u predivnom Meridien spa resortu. Hotele, recenzije i cijene potražite ovdje: MERIDIEN

Za cijene i rezervacije kliknite na tražilicu ispod  i upišite termin putovanja i oznaku traži. Dobivate najbolju cijenu za smještaj u Dubaiju.

 

Opustite se i uživajte u jednom od najoljih hotela u Dubaiju. Hotel resort Le Royal Meridien se nalazi uz Jumeirah plažu te nudi predivni romantični pogled na Perzijski zaljev. Ovaj hotel predstavljamo jer ga smatramo najboljim izborom od svih hotela u Dubaiju. Ovaj super resort nudi luksuz s 5*. Nagrađivane restorane koji su svrstani među najbolje na svijetu. Aktivnosti koje hotel nudi su između ostalog predivni bazeni, luksuzni teniski tereni, saloni ljepote i spa usluge i terene za golf. Noćenje u ovom hotelu iznosi 100 eura po osobi odnosno 200 eura za dvokrevetnu sobu. Sve sobe imaju balkon, pogled na grad i besplatni internet. Spa usluge koje ovaj hotel je najviše moguće klase dizajniran je u skladu s lokalnom kulturom, posjetiteljima pružaju nezaboravne trenutke. Ovaj hotel preporučujemo svima koji žele luksuzan odmor, a posebno ističemo kako je ovo idealno mjesto za luksuzni medeni mjesec.

Luxury travel

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
628