Opatija, tri vrhunska hotela za vaš odmor

Kako je jedan poznati časopis napisao Opatija je prava wellness rivijera na dodiru mora i planina. Opatija je iz više razloga idealna vikend destinacija, a kao tri glavna razloga izdvajamo romantičnu atmosferu romantične hotel i pristojnu cijenu noćenja. Najbolje vrijeme za vikend odmor u Opatiji je od travnja do lipnja te od rujna do listopada. U nastavku teksta možete pogledati tri odlična hotela za vaš vikend odmor u Opatiji.

Hotel Mozart

Predivni Hotel Mozart ima 5* i ponudite savršen wellness ugođaj za dvoje. Cijena noćenja za dvoje s uključenim doručkom iznosi 850 kuna za boravak u svibnju. Kliknite ovdje i rezervirajte smještaj – HOTEL MOZART.

Hotel Astoria

Hotel Astoria izgrađen je u austrougarskom stilu prije više od stotinu godina i jedan je od najpovoljnijih hotela s 4*. Dvije osobe mogu boraviti u hotelu za samo 530 kuna za termine u svibnju ili lipnju. Kliknite ovdje i rezervirajte smještaj – HOTEL ASTORIA.

Hotel Bristol

Hotel Bristol sjajan je hotel s 4* koji ustupa noćenje za 2 osobe s uključenim doručkom za samo 530 kuna za termine u svibnju ili lipnju. Kliknite ovdje i rezervirajte smještaj – HOTEL BRISTOL

Credits: Peter Eckert/123RF

Credits: Peter Eckert/123RF

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
602