Odlične i povoljne destinacije za romantičan odmor u svibnju

Pogledajte koje su to odlične destinacije za odmor u svibnju, a do kojih možete jeftino i brzo putovati. Preporučujemo ove slikovite i romantične destinacije za vaša putovanja u svibnju 2018. Potražite letove već danas preko Skyscannera, a hotele uvijek možete jeftino rezervirati na stranici Booking.

Credits: Seville/ by Sean Pavone/123RF

Credits: Seville/ by Sean Pavone/123RF

Andaluzija

Malaga, Sevilla, dva predivna bisera Andaluzije do kojih možete za manje od 100 eura zrakoplovom u svibnju. Rezervirajte let i smještaj najkasnije do ožujka ukoliko želite uhvatiti odličnu cijenu za odmor u svibnju. Možete očekivati vrlo ugodne temperature, predivnu arhitekturu, slikovite ulice i šarene parkove. Odličan izbor za uživanje u jelu, arhitekturi, kulturi i umjetnosti. Ovdje pogledajte najbolji izbor hotela u Andaluziji.

Rim

Vječni grad je savršen izbor za putovanje bez obzira na godišnje doba, ali svibanj je možda i najbolji mjesec za posjetiti Rim. Savršeno vrijeme, blaga klima i ugodnih 22-25°C je ono što možete očekivati u svibnju. Rim je jedan od najvećih i najljepših gradova Europe, a njegove ulice, hoteli i kafići su neobični i vrlo slikoviti dok u gradu uvijek vlada romantična atmosfera. Ovdje pogledajte najbolji izbor hotela u Rimu.

Tenerife

Otoci vječnog proljeća. Tenerife su najljepši otok Kanarsko otočja i savršen su izbor za sunčanje i uživanje u svibnju. Trenutno možete kupiti jeftine avionske karte za Tenerife u svibnju. Jedno putovanje od 7 dana koje uključuje let i smještaj stajati će vas manje od 2500 kuna po osobi i to s uključenim pristojbama. Ovdje pogledajte najbolji izbor hotela na Tenerifama.

Santorini

Ako želite odličnu hranu, neobičnu arhitekturu, predivan zalazak sunca i romantične privatne ville za vaš odmor iz snova onda se morate zaputiti u Grčku i to baš na otok Santorini. Svake godine Santorini se nalazi na listi top 10 najljepših i najromantičnijih mjesta svijeta. Ovdje pogledajte najbolji izbor hotela na Santoriniju.

Sardinija

Nemojte zaboraviti na predivan otok Sardiniju. Putovati možete jeftino, a otok je predivan, ima romantična i slikovita mjesta i uvijek možete iznajmiti Airbnb villu ili privatan pansion uz more i plažu. Ovdje pogledajte najbolji izbor hotela na Sardiniji.

Casablanca

Predivna Casablanca na moru nalazi se u Maroku i jedna je od onih predivnih i egzotičnih destinacija koje bi svatko trebao posjetiti za života. Ovdje pogledajte najbolji izbor hotela u Casablanci.

credits: Casablanca by megstocker/123rf

credits: Casablanca by megstocker/123rf

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
642