Odlične destinacije za vikend u siječnju

Siječanj je hladan i vjerujemo da želite pobjeći nekamo gdje je toplo, na žalost ako nemate dosta velik budžet to je onda vrlo teško, no ipak vam predstavljamo neka mjesta koja se zaista isplati posjetiti u siječnju. Požurite i odmah rezervirajte svoje avionske karte na stranici Skyscanner i potražite najpovoljniji hotel na Hotelscombined ili Booking stranici. Uzmite si popust za smještaj u Airbnb apartmanu, kliknite ovdje i prijavite svoj račun kako bi dobili do 30 eura popusta – Popust za smještaj.

Source: Tomas1111 / RF123

Source: Tomas1111 / RF123

Budimpešta

Počinjemo s jedim velikim i predivnom gradom koji je na žalost dosta hladan u siječnju, ali tu manu ubrzo zaboravite jer ovdje možete jeftino uživati u jelu i piću, smještaju u hotelima, a Budimpešta je poznata po bogatoj kulturi, povijesti i odlično mjesto za novogodišnji shopping. Kliknite ovdje – Najjeftiniji hoteli u Budimpešti.

Palermo, Sicilija

Temperature na Siciliji u siječnju znaju iznositi i preko 15°C što je dovoljno za nešto lakšu odjeću i uživanje u suncu. Sunčano vrijeme, ugodna temperatura, predivne plaže, bogato mjesto s vrhunskom gastro ponudom i mnogobrojnim znamenitostima. Letove za Siciliju možete pronaći ovdje – Putovanja na Siciliju.

Malta

Jedna od najjeftinijih destinacija koju možete posjetiti. Malta je u siječnju gotovo 80% povoljnija nego u proljeće ili ljeto. Cijene letova do Malte iznose oko 30 eura s polaskom iz Italije, a cijena smještaja je niža od 100 kn po osobi za boravak u hotelima. Vrijeme je ovdje sunčano i iznosi oko 16°C kroz cijeli mjesec siječanj. Cijene na Malti provjerite ovdje – Cijene hotela na Malti.

Pariz

Pariz je top destinacija za svaki mjesec u godini, a siječanj sigurno nije iznimka. Zbog zime cijene hotela padaju i do 40%, a shopping je odličan izbor jer su mnogobrojne poznate marke dostupne s velikim popustima. Putovanje između 6. i 20.siječnja je najbolji izbor ako tražite jeftino putovanje i još povoljniji shopping. Kliknite ovdje – Cijene hotela u Parizu.

Credits: MPleshkun/123RF

Credits: MPleshkun/123RF

Cipar

Do Cipra možete letjeti iz Beograda ili Budimpešte. Prijevoznik Wizzair ustupa letove po ultra niskim cijenama od nekih 30-tak eura. Smještaj u mjestu Larnaka je najbolji izbor i vrlo povoljan izbor jer su cijene ispod 100 kn po noćenju. Aktualne cijene smještaja provjerite klikom ovdje – CIPAR.

Jeste li već posjetili neku od ovih destinacija, a ako jeste pošaljite nam fotografiju ili nam napišite svoje dojmove. Za više informacija o ovim destinacijama provjerite našu rubriku destinacija dana.

Klikom na tražilicu ispod možete u kratkom vremenu pronaći sve dostupne hotele i apartmane, a rezerviranjem putem ove tražilice garantirano ostvarujete najnižu cijenu za boravak.

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
602