Odlične destinacije koje morate posjetiti u rujnu

Odlične destinacije koje morate posjetiti u rujnu. Mjesec rujan jedan je od najboljih mjeseci u godini za putovanja na mnogobrojne europske destinacije. Razlog tome je što mnoge avionske karte imaju popust za letove sredinom i krajem rujna zato što završava ljetna sezona, a mngi hoteli također snižavaju visoke cijene smještaja . Ovo su najbolje europske destinacije koje bi trebali posjetiti u rujnu. Za najbolji izbor hotela i apartmana kliknite na tražilicu Booking ispod ovog teksta.Booking.com

Split, Hrvatska

Prosječna temperatura iznosi više od 23°C dok su hoteli i avionske karte nešto povoljnije nego inače. HŽ također ima povoljan prijevoz vlakom iz Zgreba za Split dok i Autotrans nudi odlične cijene za sve one koji vole putovanja autobusom. Posjetite Split, prošetajte rivom, probajte specijalitete i uživajte u bogatoj kulturi i odličnoj klimi. Provjerite cijene već danas – Cijene hotela u Splitu.

Source: Iianem/123/Split

Source: Iianem/123/Split

Barcelona

Dragulj Španjolske, Barcelona sa svojom prosječnom temperaturom od 25°C je odličan izbor za putovanje u rujnu. Letovi iz Hrvatske mogu se pronaći već od 129 eura dok je smještaj nešto povoljnije nego u srpnju ili kolovozu. Posjetite Barcelonu i saznajte zašto ovaj grad mnogi smatraju najslikovitijim gradom na svijetu. Cijene hotela u Barceloni.

Source: Ivantagab

Source: Ivantagab

 

Tenerife, Kanarsko otočje

Za ljubitelje surfanja, kupanja, izležavanja na plaži preporučujemo da posjetite Kanarsko otočje i pod time mislimo na Tenerife. Letovi se mogu pronaći već od 198 eura dok je smještaj vrlo povoljan i boravak u trajanju od 7 dana iznosi će i manje od 200 eura po osobi. Vrijeme je odlično, a temperature su daleko iznad 24°C kroz cijeli rujan pa i listopad. Pogledajte cijene hotela na Tenerifama – Cijene hotela na Tenerifama

Credits: Tenerife by Maridav/123RF

Credits: Tenerife by Maridav/123RF

 

Atena, Grčka

Predivna Atena je uvijek odličan izbor za putovati u rujnu. Croatia Airlines za rujan nudi i odličnu cijenu avionskih karata iz Zagreba i Dubrovnika za Atenu. Prosječna temperatura iznosi visokih 28°C što je idealno za sve one koji žele sve do sredine listopada osjetiti ljetne temperature. Smještaj je vrlo povoljan, a razlog zašto posjetiti Atenu vjerujemo da nije potrebno naglašavati.

Credits: Athens by Ververidis/123RF

Credits: Athens by Ververidis/123RF

Lisabon, Portugal

Šarmantni Lisabon odličan je izbor za putovanje u rujnu. Osim ugodne klime i visokih temperatura ovaj grad ima posebnu atmosferu, divne plaže, jeftine pansione i hotele i odličnu hranu kao i cijelodnevnu zabavu. Odličan izbor za sve generacije i tipove turista.

Credits. Colac Sorin/Prag/123RF

Credits. Colac Sorin/Prag/123RF

Prag

Posjetite Prag u rujnu i razumjet ćete zašto ga nazivaju zlatnim gradom. Vrhunska atmosfera, slikovite ulice, dvorci, parkovi, odlična hrana i još bolje pivo. Prag je top destinacija i to vrlo povoljna destinacija za posjetiti u rujnu.

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
620