Nevjerojatni otoci svijeta

Od Ibize pa sve do Maldiva, ovo su nevjerojatni otoci svijeta koje jednostavno morate posjetiti. Ako želite ponudu za putovanje na bilo koji od ovih otoka slobodno pretražite naše ponude ili nam pošaljite upit i ostavite komentar i možemo za vas izraditi besplatan primjer ponude za putovanje. Za jeftin smještaj na svim ovim destinacijama najbolje je koristiti online tražilicu za jeftine hotele – Hotelscombined (kliknite i uvjerite se). Za avionske karte iz Hrvatske možete koristiti Skyscanner, trenutno najveću i najpopularniju stranicu za pronalažnje letova.

Credits: Tatiana Popova/123RF/Santorini

Credits: Tatiana Popova/123RF/Santorini

Santorini

Po mnogima najljepših otoka Europe, a zasigurno i najromantičniji. Santorini je broj jedan destinacija za medeni mjesec u Europi. Ovaj slikovit otok ima sve, odličan noćni život, plaže, klubove, vrhunsku gastro ponudu i naravno povoljan smještaj. Do Santorinija možete putovati i za 50-tak eura s polaskom iz Venecije ili Munchena u sezoni. Provjerite cijene ovdje – Cijene smještaja na Santoriniju.

Ibiza

Ako je Mallorca kraljica Baleara onda je Ibiza biser Baleara. Predivne rajske plaže, vrhunski hotel resorti i jeftini letovi garancija su super zabave za one mlade, ali i one nešto starije. Do Ibize možete putovati iz Italije i za manje od 30 eura. Smještaj potražite ovdje – Popis hotela na Ibizi.

Credits: Mykonos/Colac Sorin/123RF

Credits: Mykonos/Colac Sorin/123RF

Mykonos

Jet set otok za sve one koji imaju dosta novca. Iako su letovi do Mykonosa jeftini, smještaj je u sezoni gotovo nemoguće pronaći za manje od 5000 kuna za tjedan dana boravka. Mykonos je odličan izbor ne samo zbog svojih ljepota i plaža nego i zato što je ovdje vrhunski izbor restorana, klubova i kafića. Provjerite najbolje cijene za smještaj na Mykonosu – Cijene na Mykonosu.

Mauricijus

Čarobno i rajsko mjesto koje je mnogima nedostižno zbog skupih avionskih karata. Ako pratite našu stranicu onda već vjerojatno znate kako ponekad znamo objaviti jeftine avionske karte za Mauricijus. Medeni mjesec ovdje iznosi u prosjeku 14 000 kn po osobi za all inclusive uslugu i povratnu avionsku kartu. Resorte i hotele možete pogledati ovdje – Hoteli na Mauricijusu

Cipar

Cipar je nama najdraži izbor za preporučiti svima onima koji žele putovati na budžetu. Cipar je jeftin, ima povoljne hotele, a letovi izvan sezone znaju stajati i manje od 20 eura. Cijena noćenja na Cipru iznosu oko 100 kn po osobi. Osim plaža ovdje imate odlične klubove i koncerte pa će posebno biti lijepo onima mlađima od 35 godina.

Thailand, Koh Phi Phi

Dragulj Tajlanda. Predivni otok Phi Phi s razlogom je uvijek prvi izbor za snimanje filmova ili glazbenih video spotova, a i mnoge agencije za modele i odječu koriste Phi Phi kao prvi izbor za snimanje editorijala. Ovdje možete pronaći neke od najljepših plaža na svijetu. Do Phi phi je najbolje putovati tako da prvo letite na relaciji Zagreb – Bangkok. Cijena hotela je povoljna, a najbolji izbor resorta i cijena pogledajte ovdje – Cijene na Phi phi otoku.

Credits: KMiragaya/123RF

Credits: KMiragaya/123RF

Kuba, Havana i Varadero

Dragulj Kariba i najljepša zemlja Kariba. Predivna Kuba je svaku godinu najbolji izbor za bijeg od zime, a najbolje ju je posjetiti kada je kod nas proljeće. Preporučujemo putovanje od 10-14 dana u travnju ili svibnju.

Maldivi

Nema ništa ljepše od Maldiva. Ako ste ikad poželjeli putovati negdje gdje ćete se osjećati kao da ste posjetili raj na zemlji onda su Maldivi prvi izbor koji bi trebali potražiti. Bijeg na Maldive je romantičan i poseban, a Maldivi će vam pružiti savršen odmor iz snova. Preporučujemo Maldive za najbolju destinaciju za vaše bračno putovanje. Cijene na Maldivima pogledajte ovdje – Maldivi i cijene hotela.

Bali

Bali ili otok Bogova kako ga rado nazivaju svestrana je i daleka destinacija koju vole svi. Odlična klima, vrhunska gastro ponuda, predivne plaže i odličan izbor mjesta za ljubitelje vodenih sportova. Putovanje na Bali je posebno i nikad se ne zaboravlja. Nama osobno jedna od najljepših destinacija i svakako vam preporučujemo da posjetite Bali.

Credits: Tenerife by Maridav/123RF

Credits: Tenerife by Maridav/123RF

Kanarski Otoci, Tenerife

Tenerife je savršen all inclusive odmor za sve one koji si ne mogu priuštiti daleka i egzotična putovanja. Tenerife možda jesu daleko od Hrvatske i Srbije, ali do tamo je zaista povoljno putovati. Otoci savršene klime i odličnih plaža savršen su izbor za medeni mjesec, a možete ih posjetiti baš kroz svih 365 dana u godini.

Leave a Reply

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
574