Najpovoljniji Airbnb apartmani u Rovinju

Najpovoljniji Airbnb apartmani u Rovinju. Online servis za iznajmljivanje smještaja, Airbnb u zadnje je vrijeme najpopularniji i najpovoljniji izbor za iznajmiti apartman ili sobu na moru ili gotovo bilo gdje u svijetu. Osim apartmana, villa, pansiona i soba ovdje možete iznajmiti noćenje u brodicama, dvorcima…..U današnjem postu vam predstavljamo 3 najpovoljnija apartmana za vaš boravak u predivnom Rovinju. Grad Rovinj je jedan od najljepših gradova Hrvatske i spada među mjesta koja imaju vrlo visoke cijene smještaja u hotelima, pa upravo iz ovog razloga preporučujemo da koristite Airbnb apartmane prilikom boravka u Rovinju.

Za vaš boravak u Rovinju ili bilo gdje na moru darujemo vam 25$ popusta odnosno 170 kn popusta za vaš boravak putem stranice Airbnb. Kako bi dobili popust jednostavno kliknite na ovaj link – AIRBNB POPUST i zatim na oznaku CLAIM YOUR CREDITS. Nakon što se prijavite na stranicu možete slobodno koristiti Airbnb i prilikom rezerviranja/bookiranja smještaja će vam se prikazati popust uz oznaku COUPON CODE. Popust će iznosi 25$ i umanjiti će cijenu ukupnog iznosa vašeg izabranog apartmana.

Ovu su 3 vrlo povoljna i kvalitetna apartmana koje možete rezervirati za boravak u Rovinju i to po cijeni već od 20 € po osobi za noćenje.

1.APARTMAN NIKI ROVINJ

Odličan maleni apartman Niki smješten na na katu obiteljske kuće. Opremljen je s televizorom, adsl internetom, balkonom, kupaonicom i spavaćom sobom za boravak 2 osobe. Cijena apartmana iznosi 42 € za cijeli apartman odnosno 21 € po osobi za noćenje. Apartman možete pogledati i rezervirati klikom ovdje – APARTMAN NIKI

Airbnb rovinj1

2. APARTMAN MATIJA ROVINJ

Odličan apartman u mirnom dijelu grada Rovinja. Vrlo uredan i moderan apartman Matija dopušta boravak 2 osobe po cijeni od 42 eura za noćenje odnosno 21 euro po osobi za noćenje. Uz korištenje našeg popusta ukupan iznos možete umanjiti za 25$ ukoliko boravite u trajanju od barem 2 dana. Apartman je u potpunosti opremljen i ima wifi, kupaonicu, tv i 2 kreveta. Apartman možete pogledati i rezervirati klikom ovdje – Apartman Matija.

apartman matija rovinj

3. ŠARMANTAN APARTMAN U ROVINJU

Šarmantan apartman u Rovinju. Nalazi se na 10min hoda od centra grada i odmah uz plažu. Odličan apartman, čist, uredan, moderno uređen i u potpunosti opremljen. Možete rezervirati ovaj apartman po cijeni od 28 eura po osobi odnosno 56 eura za 2 osobe za noćenje. Apartman pogledajte i rezervirajte klikom na ovaj link: APARTMAN ROVINJ

apartman rovinj charming

 

Kako bi dobili popust jednostavno kliknite na ovaj link – AIRBNB POPUST i zatim na oznaku CLAIM YOUR CREDITS. Nakon što se prijavite na stranicu možete slobodno koristiti Airbnb i prilikom rezerviranja/bookiranja smještaja će vam se prikazati popust uz oznaku COUPON CODE. Popust će iznosi 25$ i umanjiti će cijenu ukupnog iznosa vašeg izabranog apartmana.

Leave a Reply